evet arkadaşlar hep duyuyoruzki windows 8den her gün bir sızıntı çıkıyor
ama artık öğğ geldi!!!
öğğ nedir allah aşkına, az adam gibi ifadeler kullan.
Windows 8'e inanmıyormuş.. (harbi yazık tedeavi olsanız diyorum ?)
Daha Windows 7 nedir onu tam olarak bilmiyorsunuz. Buraya gelmişsiniz doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz !
Amacınız konu açıp üyeliğinizi geliştirme ise gidin adam gibi konu açın yada başkalarının açtığı konuya düzgünce yorum yazarak bir faydada bulunun.
Windows 8'e inanmıyormuş.. (harbi yazık tedeavi olsanız diyorum ?)bak arkadaş windows 8'e inanmıyorum derken çıkıcağına inanıyorum
Daha Windows 7 nedir onu tam olarak bilmiyorsunuz. Buraya gelmişsiniz doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz !
Amacınız konu açıp üyeliğinizi geliştirme ise gidin adam gibi konu açın yada başkalarının açtığı konuya düzgünce yorum yazarak bir faydada bulunun.madem windows 7 nedir diye bilmiyorum ve doğmamış çocuğa don biçiyorum o zaman herkesin öyle olması lazım!!!
o zaman birşey yazmak istemiyorsanız bu konuya o zaman hiçbirşey yazmamalıydınız
ve birde amacım üyeliğimi geliştirmek değil geliştirsem nolur geliştirmesem nolur kardeşim peki ya siz ne yapıyorsunuz sizde yorum yazıyorsunuz sonrada konuyu iptal ettirmeye çalışıyorsunuzo zaman yazma
bak arkadaş windows 8'e inanmıyorum derken çıkıcağına inanıyorumBizene senin Windows 8'in haberlerine gıcık olduğundan bizi zerre kadar ilgilendirmez. Evet, doğmamış çocuğa don biçiyorsun.. Herkes neden öyle olsun akıl var mantık var kullancaksın !madem windows 7 nedir diye bilmiyorum ve doğmamış çocuğa don biçiyorum o zaman herkesin öyle olması lazım!!!
o zaman birşey yazmak istemiyorsanız bu konuya o zaman hiçbirşey yazmamalıydınız
ve birde amacım üyeliğimi geliştirmek değil geliştirsem nolur geliştirmesem nolur kardeşim peki ya siz ne yapıyorsunuz sizde yorum yazıyorsunuz sonrada konuyu iptal ettirmeye çalışıyorsunuzo zaman
yaş 13 bana artislik yapma. Ayrıca burada yaptığın show bitti. Git sütünü iç sonra biraz uyu belki akıl yaşın falan gelişir dostum. Hadi bakalım uyusunda büyüsün...
bak arkadaş windows 8'e inanmıyorum derken çıkıcağına inanıyorumKomiksin.Beni güdürdün.madem windows 7 nedir diye bilmiyorum ve doğmamış çocuğa don biçiyorum o zaman herkesin öyle olması lazım!!!
ve birde amacım üyeliğimi geliştirmek değil geliştirsem nolur geliştirmesem nolur kardeşim peki ya siz ne yapıyorsunuz sizde yorum yazıyorsunuz sonrada konuyu iptal ettirmeye çalışıyorsunuzo zaman
Windows 8'e inanmıyormuş.. (harbi yazık tedeavi olsanız diyorum ?)Karub sana sonuna kadar katılıyorum.
Amacınız konu açıp üyeliğinizi geliştirme ise gidin adam gibi konu açın yada başkalarının açtığı konuya düzgünce yorum yazarak bir faydada bulunun.
Arkadaşım...
Bazı konular seni ilgilendirmeyebilir hatta bayabilir amaaaaaaaaa bazı insanları ilgilendiriyor ve merakla okuyor takip ediyor. Hiçkimse olumsuz tepkileri düşünerek haber yayınlamaz.
İnsanlar ne olacağını merak ediyor takip ediyor, amaç beğendirmek veya beğendirmemek değil amaç bilgilendirmek.
Arkadaşım...evet doğru ama aslında bu konuyu açma amacım başkalarının yorumları nedir diye merak ediyorum
Bazı konular seni ilgilendirmeyebilir hatta bayabilir amaaaaaaaaa bazı insanları ilgilendiriyor ve merakla okuyor takip ediyor. Hiçkimse olumsuz tepkileri düşünerek haber yayınlamaz.
İnsanlar ne olacağını merak ediyor takip ediyor, amaç beğendirmek veya beğendirmemek değil amaç bilgilendirmek.
ama bazıları yorum yapacağına sürekli konuyu yapanı azarlıyorlar