windows 8 vista gibi fiyasko olucak diyenler içeri
windows 8 fiyosko olucak
- 1
- 2
Ben de öyle düşünüyorum explorer'ı kaldıracaklarını söylemişler yani iyice tablet işletim sistemi olacak. Bu arada kurulumdan sonra işletim sisteminin boyutu en az 10 gb oluyor artık hangi tablete kuracaklarsa. Windows RT'yi hiç incelemedim hatta var mı yok mu bilmiyorum indirebileceğim bir yer. MS bu kafayla giderse çok kullanıcı kaybedecek. Bu arada bence vista fiyasko değildi. Şu anda windows 8 rp kurulu bilgisayarımda ama rtm sürümünde windows explorer olmazsa windows 7'ye dönmeyi düşünüyorum. Sunduğu bazı teknolojiler hoşuma gitti aslında. Bir süre rtm'yi sanal bilgisayarda kullanırım alışırsam tekrar yüklerim windows 8'i.
başlat menüsü kaybolmuştu metro arayüzünü kullanamıyınca windows 7 ultimate 64 bite geri döndüm
final sürümü gelince tekrar yükleyeceğim bakalım pc nin performansı nasıl olucak
vista acemi kullanılar ve donanımı antika olanlar için fiyaskoydu ferrariyi tarlada süremezsin kağnı daha iyi gelir adama.. win 8 gerçekten çok iyi olmuş sadece başlat menüsü geri gelmeli gelmezse eklentilerle kendi başlatımızı kurabileceğimizi düşünüyorum ki şu an win 8 kullanıyorum ve memnunum tabi 7 kadar stabil değil daha sonuçta ön sürüm..
sırf başlat menüsü için bile kuramam yoksa hemen geçicem
niye işletim sisteminin orjinalliğini bozıyım ki ?
win 8 ultimate 64 çıkar salak bir arkadaşım satın alır :)
bende onadan cd keyi ile alır yüklerim sonrada geri veririm
ben yüklerim bir hafta test ederim beğenmezsem windows 7 ultimate 64 bite tekrar geçerim
benim win7 ye dönme sebebim deep freeze standard ın yeni sürüm çıkarıp windows 8 preview e uyumlamadılar firmaya mail attım windows 8 çıksın bizde 2013 başında yeni sürümü çıkarırız dediler şu anda uğraşamayız dediler bende mecbur win7 ultimate 64 bit e geri döndüm valla by daz saolsun :D
windows 8 kullandığım makina çeşidi 10' u geçti sıkıntı yaşatmıyor bazı online oyunların güncelleme yapması şart punkbusterda ayrıca güncellenmeli bazen açıyor bazen açmıyor kafasına göre takılıyor onun dışında 1 tane bile uyumsuzluk sorunu yaşadığını görmedim. 32 bit sürümünde windows 98 uygulamaları bile açılıyor daha nasıl bir uyumsuzluk durumu olabilir ki. donanımlarıda minimum değerde kullanıyor bir vista gibi abanmıyor win 7 gibide diskin iflahını kesmiyor indexleme yapacağım diye işlemlerin içinde.
metro arayüzü benim hoşuma gitmedi tek sorun o
çıksında yükledikten sonra görürüz
w8i çıktığından beri kullanıyorum..ufak-tefek eksiklikler harici hiçbir problemle karşılaşmadım..ben vistadanda memnundum..belki microsoft bir kıyak yapar azbir farkla w8e yükseltir..
benim hp laser yazıcım var.xp hariç hiçbir işletim sistemine kendi cd si ile kuramıyordum..w8 kendi cdsi ile kurulumu gerçekleştirdi..neyini eleştireyim...bana göre mükemmel olmaya aday.....
niye işletim sisteminin orjinalliğini bozıyım ki ?Bi akilli sen misin? Onca insan gunlerce kafa patlatip kod yaziyor, cakalin biri gelmis 2 tiklayip kullaniyor. Senin yaptigin kurnazlik degil hirsizlik!win 8 ultimate 64 çıkar salak bir arkadaşım satın alır :)
bende onadan cd keyi ile alır yüklerim sonrada geri
Çıksında orjinal kurarız
- 1
- 2