Merhaba arkadaşımlar yaklaşık 3 gün önce yeni çıkan orijinal Windows 8 pro türkçe versiyonu kurdum her şey çok güzel hesabımı açtım şöyle bir sıkıntım var bir dosyayı d veya e bölümüne taşımak istediğimde aşağıda görülen resimdeki gibi izniniz yoktur mesajı alıyorum ve uygulamaları sağtuş yönetici olarak çalıştıra basarak açıyorum bazen uygulama açılmıyor bilgisayarıma sağtuş yapıp yönetten veya denetim masasından hesabıma bakıyorum yönetici olarak gözüküyorum bilgisayarda bulunan administrator hesabını etkinleştirdim onda hiç bir sorun yok fakat o hesapta başlangıç arayüzünde bulunan uygulamaları çalıştıramıyorum yerel birleşik hesap olduğu için yeni kullanıcı hesabı açıp tekrar deneyin uyarısı veriyor bana yerel hesapta bunu nasıl düzelteceğim hakkında yardımcı olur musunuz acaba Saygılarımla...
Windows 8 Forumu
beyler benim sistem win7 win8 ultimate yukseltmek icin kac lira gibi bir fiyat odememiz gerekiyo bilgisi olan varsa bir seyler yazsin
yonetici olarak kullanmiyosun o yuzden ;)
suanki beta oldugu icin yok eylulde surulcek piyasaya ben sadece fiyat bilen varmi diyeŞöyle bir haber var ama kesin değil: https://www.chip.com.tr/haber/win ... r-olacak_35498.html
Windows 8 yarın çıkıyor.
Windows 8 Kutuları belli oldu.Süper tasarımlar
Merhaba arkadaşımlar yaklaşık 3 gün önce yeni çıkan orijinal Windows 8 pro türkçe versiyonu kurdum her şey çok güzel hesabımı açtım şöyle bir sıkıntım var bir dosyayı d veya e bölümüne taşımak istediğimde aşağıda görülen resimdeki gibi izniniz yoktur mesajı alıyorum ve uygulamaları sağtuş yönetici olarak çalıştıra basarak açıyorum bazen uygulama açılmıyor bilgisayarıma sağtuş yapıp yönetten veya denetim masasından hesabıma bakıyorum yönetici olarak gözüküyorum bilgisayarda bulunan administrator hesabını etkinleştirdim onda hiç bir sorun yok fakat o hesapta başlangıç arayüzünde bulunan uygulamaları çalıştıramıyorum yerel birleşik hesap olduğu için yeni kullanıcı hesabı açıp tekrar deneyin uyarısı veriyor bana yerel hesapta bunu nasıl düzelteceğim hakkında yardımcı olur musunuz acaba Saygılarımla...bu uygulamayı dene bi istersen ben denedim oldu
şuan Win8 kullanıyorum ve 2 sorum olacak:
Öncelikle bilgisayarı ilk açışımda windows simgesi geldiğinde bilgisayar kapanıyor.İkinci açışımda ise sorun olmadan açılıyor ancak bu sefer de ilk açışımdakiki problemden dolayı uyarı veriyor.sizce bu nedendir?
ikinci sorum da win8'i tekrar kurmak istiyorum.cd'den kurulum yapmak istediğimde varolan win.8'in üzerinde değişiklik (onarım da olabilir) yaptı.kısacası sıfırdan kuramadım.Nasıl tekrar sıfırdan Win8 kurabilirim?
Teşekkürler.
WİN 8 KENDİNİ KULURUM ESNASINDA BIOS ENTEKRE EDİYO ORDAN KALDIRMAN GEREKEN SECENEKLER VAR ONLARI YAPTINIMI
format olayını hallettim teşekkür ederim ancak halen bilgisayarı ilk açışımda tam açılmadan kapanıyor.buna bir çözüm var mıdır acaba ya da neden öyle yapıyor olabilir?
pc de kac tane rm var iki taneyse biriyle dene
WİN 8 KENDİNİ KULURUM ESNASINDA BIOS ENTEKRE EDİYO ORDAN KALDIRMAN GEREKEN SECENEKLER VAR ONLARI
şu konuyu biraz daha açar mısın nereye entegre ediyor hamgi sekme altında biosta kendini bir sürücü gibi gösterip first boot a mı atıyor eğer öyleyse kendine açtığı 350 mb lık kısmı silince zaten hallolur tabi biosa girip first biosuda değiştirmek gerek.