Windows 8 deneyimlerinizi bu forumda paylaşın...
Windows 8 Geliştirici Sürümünü indirmek için tıklayın (Dikkat! Bilgisayar bilginize güveniyorsanız yanlızca, bunu kurun, bu bir beta veya son sürüme yakın sürüm değildir.)
Windows 8 deneyimlerinizi bu forumda paylaşın...
Windows 8 Geliştirici Sürümünü indirmek için tıklayın (Dikkat! Bilgisayar bilginize güveniyorsanız yanlızca, bunu kurun, bu bir beta veya son sürüme yakın sürüm değildir.)
windows 7 orjinal sürümü kullanıyorum. şuanda direk olarak beta sürümüne update yapabilirmiyim ?
windows 7 orjinal sürümü kullanıyorum. şuanda direk olarak beta sürümüne update yapabilirmiyim ?Önizleme Sürümü, ne bir BETA, ne bir ADAY. O yüzden sadece uygulama ve yazılım geliştiricilerin veya eğer bilgisayar konusunda deneyimliyseniz yeni Windows 8'in neler getirebileceği ve Metro arabirimini denemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.https://www.chip.com.tr/konu/windows-8-den-ilk-download_29164.html
yükseltme yapmana gerek yok bilgisayarının hard diskini ikiye böl bir bölümde windows 7 bir bölümdede windows 8 ikisinide kullan key gerek yok linke bak.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (1) ~ 03 Ekim 2011 04:48
Ben hala XP kullanmak zorundayım.
Ne yazıkki creative X-Fi fatal1ty ses kartım win7 üzerinde sağlıklı çalışmıyor. Firmanın yayınlamış olduğu sürücüleri de test ettim. Olumlu sonuç alamadım.
Acaba Win8 bu konuda nasıl. Bilgisi olanlardan yararlanmak isterim.
kurdum denedim çok güzel çok kullanışlı ve hızlı fakat birçok eksiği var.. heyecanla 2012yi bekliyoruz :)
Ben hala XP kullanmak zorundayım.önce chip ve sayın islamoğluna teşekkür...sistemi verdikleri adresten indirdim..sorunsuzca kurulum yaptım..5 veya 6.kez..
Ne yazıkki creative X-Fi fatal1ty ses kartım win7 üzerinde sağlıklı çalışmıyor. Firmanın yayınlamış olduğu sürücüleri de test ettim. Olumlu sonuç alamadım.
Acaba Win8 bu konuda nasıl. Bilgisi olanlardan yararlanmak isterim.
size diyebileceğim:w8 pata bileşenlerle pek barışık deyil gibi..benim hdd pata sorunsuz kurulumu yaptım...amma dvd wr.pata kurulum sonrası güncellemeleri indirdim vee dvd wr.yok oldu..sadece biosta görünüyordu..
dün sata dvdwr.aldım taktım kurulum çok kısa sürdü..nedenini ben dvd yazıcıya bağladım.vede güncellemelerden sonra dvd yerinde duruyordu...
ya millet bunlar masaüstü
bilg de çalışıomu
bilgi istiom ltfn
ya arkadaslar ben win8i kurdumda oyunlarimi acamiyorum programlarimi acamiyorum ayrica klavye sorunu var nasil geri alabilirim eski sistemime
ya arkadaslar ben win8i kurdumda oyunlarimi acamiyorum programlarimi acamiyorum ayrica klavye sorunu var nasil geri alabilirim eskigeri almana gerek yokki klavye sorununu çözmüş olmalısın
oyunları yönetici ve uyumluluk ayarlarını yaparak girersin amd ve nvidia sürücüleri yayınladı
sorunsuz oyunlar oynanıyor donanım haberde oynayanlar var :)
ya millet bunlar masaüstüMasaüstünde çalışır merak etme...
bilg de çalışıomu
bilgi istiomWin8 güzele benziyor yeni arayüz hoşuma gitti. Reset olayı güzel. Formata gerek kalmıyor. Ama aynı işi sistem yedekleme ilede yapıyoruz zaten... Yalnız önizleme sürümleri tam anlamıyla oturmuş değil. Win7dende hızlı ama bence asıl gerçek performans tam sürümle birlikte ortaya çıkar...
arkadaslar old windows filesleri eskiyerine getirsem acaba eski windows 7me dönebilirmiyim?
arkadaşlar şöyle bi sistemim var oyun laptop'ı:
intel core i7 2670qm 2.2/3.1 ghz 4 çekirdekli (8 CPUs) 8 mb önbellek
gt540m 4 gb (2 gb ayrılmış) 128 bit dx11
ekran kartı mhz:
650/672/800/900/1100/1344/1600/2650
6 gb ddr3 1333 mhz ram bellek
max 16 gb ram bellek
500 gb 6610 rpm hdd
usb 3.0 girişi,16-17 led-lcd ekran
1.3 mp hd webcam-win7 home premium 64 bit
sizce windows8 kurmalımıyım?
bence en iyi işletim sistemi win xp yada 7 çünkü vista çok kötü 1 yıl vista kullandım yazılım yüzünden ekran inventörünü bozdu :( ama daha 8 i denenmedim :)