Windows 8 Gerçekte Ne Kadar Hızlı..Buyrun Cevap..
- 1
- 2
cod serisinin tümü çalışıyor fakat cod 4 onlineda biraz sıkıntılar var. bazı bölümleri açtırmıyor punkbuster hatası veriyor. ama 2 ve 3 serilerinin hiçbirtanesinde punkbuster hatası vermeden her bölüme girebiliyor belki bendeki dosyalardada sıkıntı olabilir. 32 bit sürümünüde denedim eta versiyon 7 orka gibi eksi 16 bit uygulamaların hepsi açılıp çalışıyor sorunsuzca tek sıkıntı tam ekran olmaması oda ekran kartından dolayı standart vga aygıtı olarak tanımlanınca sorun düzeliyor.
Windows 8 = xp + pardus
Yani xp ye benzetilmiş ama değil.
Xp de ilk çıktıgında böyleydi.Oyunları bozardı.Şimdi Dünyanın en iyi işletim sistemi oldu.
Microsoftun en büyük hatası metro oldu.Windows 7 benziyor diyenler boşuna yanılgıya düşmesinler alakası yok.
Microsoft tutucu tavrından vazgeçerse bu işletim sistemi adam olur.Yoksa vistayı gördünüz.
Microsoftun en iyi yaptıgı şey windows bence onuda batırmak istiyenler var tıkı zune hd gibi.
Arkadaş insan geçmişinden ders alır.Vistayı gördün hatalrını sonuçlarınıda biliyon.Xp dünyanın en çok kullanılan sistemi peki neden diye araştırma geregi bile duymayıp 8 yapıştırdın.
Arkadaş windows 8 şuana kadar bana verdigi zararla oturumu kapattım.Bana orjinalini alırmısın deseler asla derim korsanda kullanmam windows 9 beklerim.(New windows)
hiç sorma ya win8 de oyunlar çalışıyor fakat yarım yamalak en iyisi final sürümünüMademki oyun program yazılımlarla ilgileniyorsunuz..Neden Windows 8'i okadar merak ediyorsunuz ki...-Yeni 8'de oyun yada yazılım desteği arttımı..
-Hayır..
-Yeni 8'de hız artışı varmıdır...
-Hayır..
-yeni 8'de yeni programlar varmıdır...
-Hayır..
-Bir sitede program/oyun buldunuz..Kullanmanız için Windows 8 gereklimidir..
-Hayır..Bu Windows 8'den ne bekliyorsunuz onu merak ediyorum..Boşverin şu 8'i..
Son Düzenleme: LENO7 ~ 10 Nisan 2012 00:18
Mademki oyun program yazılımlarla ilgileniyorsunuz..Neden Windows 8'i okadar merak ediyorsunuz ki...vay be ne ezbermiş bu bozulmaz.-Yeni 8'de oyun yada yazılım desteği arttımı..
-Hayır..
-Yeni 8'de hız artışı varmıdır...
-Hayır..
-yeni 8'de yeni programlar varmıdır...
-Hayır..
-Bir sitede program/oyun buldunuz..Kullanmanız için Windows 8 gereklimidir..
-Hayır..Bu Windows 8'den ne bekliyorsunuz onu merak ediyorum..Boşverin şu 8'i..
senin makinan hurdaysa evet hız fark etmiyor elinde intel core quad yada i serisi işlemci yada amd x2,x4,x6,x8,x12,x16 gibi işlemciler varsa ve dişskinde eski değil ise % 30 direk fark ediyor. ssd üzerinde deneme şansım olmadı ssd olmadığı için ama ssd ile % 45 i bile geçiyordur sistemlerde
program uyumluluğu derkende neyi kastetiğini bilememde 64 bit windows mimarisinde değişiklik yok onu bekleyende direk avucunu yalamaya başlasın
sadece 32 bit mimarisinde windows 95 ve windows 98 dönemine ait tüm uygulama ve yazılımlar çalıştırılabiliyor. denedim kullandım ve gördüm eta 5.0 bile açılıyor. ayrıca tüm dos oyunlarıda emulatör istemeden açılıyor.
yeni programdan kastın nedir??sana bedavaya office uygulamalarını yüklümü yollayacaklardı. zaten içinde pdf açan müzik oynatan nette sör yaptıran vs. vs bileşenler sanal cd-rom acronis ve ghost kırması image yazılımı daha birçok sığdıramadığım özellikte içinde geliyor çok merak ettim yeni yazılım ne olmalıymış zaten tepeden tırnağa tüm bileşenler değiştirilmiş. ayrıca sesle yönetim konsoluna hiç değinmedim bile gerçi bilgisayarın senden daha güzgün konuşup yazıp okuyacağı hatalı cümlelerini ve yazılarını düzelteceğide kesin.
bir sitede uygulama bulunca 8 gereksinimi yok ama kullanılan donanımların 8 gereksini fazlası ile var. ister kabullen istersen kabullenme. x6 ve diğer işlemcili sistemler nasıl windows 7 için çok büyük ihtiyaç duyuyorsa 8 içinde o denli ihtiyaç duyuyor daha verimli ve performanslı çalışabilmesi için.
vay be ne ezbermiş bu bozulmaz.dediklerine ilaveten.senin makinan hurdaysa evet hız fark etmiyor elinde intel core quad yada i serisi işlemci yada amd x2,x4,x6,x8,x12,x16 gibi işlemciler varsa ve dişskinde eski değil ise % 30 direk fark ediyor. ssd üzerinde deneme şansım olmadı ssd olmadığı için ama ssd ile % 45 i bile geçiyordur sistemlerde
program uyumluluğu derkende neyi kastetiğini bilememde 64 bit windows mimarisinde değişiklik yok onu bekleyende direk avucunu yalamaya başlasın
sadece 32 bit mimarisinde windows 95 ve windows 98 dönemine ait tüm uygulama ve yazılımlar çalıştırılabiliyor. denedim kullandım ve gördüm eta 5.0 bile açılıyor. ayrıca tüm dos oyunlarıda emulatör istemeden açılıyor.
yeni programdan kastın nedir??sana bedavaya office uygulamalarını yüklümü yollayacaklardı. zaten içinde pdf açan müzik oynatan nette sör yaptıran vs. vs bileşenler sanal cd-rom acronis ve ghost kırması image yazılımı daha birçok sığdıramadığım özellikte içinde geliyor çok merak ettim yeni yazılım ne olmalıymış zaten tepeden tırnağa tüm bileşenler değiştirilmiş. ayrıca sesle yönetim konsoluna hiç değinmedim bile gerçi bilgisayarın senden daha güzgün konuşup yazıp okuyacağı hatalı cümlelerini ve yazılarını düzelteceğide kesin.
bir sitede uygulama bulunca 8 gereksinimi yok ama kullanılan donanımların 8 gereksini fazlası ile var. ister kabullen istersen kabullenme. x6 ve diğer işlemcili sistemler nasıl windows 7 için çok büyük ihtiyaç duyuyorsa 8 içinde o denli ihtiyaç duyuyor daha verimli ve performanslı çalışabilmesi için.
windows 8 in performans farki bariz belli.Windows 7 diye dovunenler yakinda ya win8 gececek yada xpye ozellikle korsancilar.
Ben win8 32bit cok performanli buldum hatta okadar iyidiki xp gibi.(sp4)
windows 8 suan kullanilmaz tam surumu ciksin ozaman kurucam tekrar.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230144) ~ 10 Nisan 2012 17:05
dediklerine ilaveten.evet bende aynısını düşünüyorum..fakat 8'in fiyatı okadar aşırı olursa korsan kullanmak zorunda kalırım..başka çaresi yok..windows 8 in performans farki bariz belli.Windows 7 diye dovunenler yakinda ya win8 gececek yada xpye ozellikle korsancilar.
Ben win8 32bit cok performanli buldum hatta okadar iyidiki xp gibi.(sp4)
windows 8 suan kullanilmaz tam surumu ciksin ozaman kurucam tekrar.
evet bende aynısını düşünüyorum..fakat 8'in fiyatı okadar aşırı olursa korsan kullanmak zorunda kalırım..başka çaresi yok..valla microsoft 400dolar 500dolardan satarsa bende almam 30gun dener silerim.
en azindan home premiyum 125tl pro 175tl ultimete 250tl basic ise 50tl olmali ki insanlar alsin.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230144) ~ 16 Nisan 2012 13:52
valla microsoft 400dolar 500dolardan satarsa bende almam 30gun dener silerim.Microsoft böyle fikirleri hiç sevmez..Microsoft hep para peşinde koşar..bakarsın windows xp'de yaptıkları gibi Windows 7 ile de alakalarını bitirirler..
en azindan home premiyum 125tl pro 175tl ultimete 250tl basic ise 50tl olmali ki insanlar alsin.
Büyük ihtimal yükleyemeyeceğim.Çünkü baksana artık 5 yıldır emektar bilgisayarım sayenizde hurda oldu.Zaten bir tane komşumuz vardı onda bütün windowslar olurdu sağlam crackleriyle birlikte.O da Fatih'e taşındı.E bizde bir işletim sistemine 250 Dolar verecek kadar zengin olmadığımıza göre...
Not : Şu an kullandığım bilgisayar
nvidia 7600 gt
intel c2d e6300
2 gb ram
Windows 7 Ultimate
250 Gb hdd[seagate]
Ve hatta MW3 bile açar ama ben indirmedim.
Büyük ihtimal yükleyemeyeceğim.Çünkü baksana artık 5 yıldır emektar bilgisayarım sayenizde hurda oldu.Zaten bir tane komşumuz vardı onda bütün windowslar olurdu sağlam crackleriyle birlikte.O da Fatih'e taşındı.E bizde bir işletim sistemine 250 Dolar verecek kadar zengin olmadığımıza göre...ben yollarım sana sağlam crack dostumNot : Şu an kullandığım bilgisayar
nvidia 7600 gt
intel c2d e6300
2 gb ram
Windows 7 Ultimate
250 Gb hdd[seagate]
Ve hatta MW3 bile açar ama ben indirmedim.
- 1
- 2