Hız farkı ufak düzeyde var...
Buyrun Tıklayın inceleyin...
Tartışalım: Windows 8 iyimi Oldu..Beklediğiniz Windows 8 geldimi..?
Windows 8 Gerçekte Ne Kadar Hızlı..Buyrun Cevap..
- 1
- 2
driverleri halen tanimiyor.
Teracopy diye bir kopyalama programı var. onu Windows 7'de kullandığımda %40-70 gibi bir performans ve zaman kazanıyorum.Bunu Windows 8'de kullanırsam daha az performans alırım ve daha fazla zaman kaybederim..Çünkü Windows 8 Windows 7'den 2 kat Harddisk ve Ram kullanıyor...Windows 8 beklediğim(iz) gibi olmadı...
herşeyiyle harika windows 8 tüm aygıtları sorunsuz tanıdı güvenliğide gayet iyi artık antivirus programına gerek yok + anti spyware yede gerek yok ektradan hiçbir 3.parti güvenlik programına gerek yok
zaten veri yürütme engellemesi de var tüm güvenlikleri açtım windows 8 de 64 bit zaten 3.parti hiçbirşey yüklemeye gerek duymadım zaten reset ve refresh özellikleride var + sistemi geri yükleme var reset ve refresh sayesinde format olayıda ortadan kalkıyor :)
Microsoft un sağladığı güvenlik bileşenleri yetiyorda artıyor
Değişen birşey olmaz. Antivirlerde güncellenene kadar virüs yine girebilir. Win defender daha iyi hem sistem kaynağı harcamaz.microsoft desteklediği işletim sistemlerinin güvenliğini sağlamakla yükümlü yani 3.parti hiçbir yazılıma gerek yok hele hele son çıkan windowsta hiç gerek yokAma driverleri tanımadığı konusuna katılıyorum...
Sen antivirüs olmadan güle güle kullan..virüslerin ne yapıcağı hiçbir zaman belli olmaz..eğer sonra bilgisayarın bozulduğunda virüs girdiğinde bizden yardım isteme..Çünkü Windows 8 ile ilgili hiçbirşey bilmiyoruz...
Antivirüs olsa ne olur ? olmasa ne olur ? iş kullanıcada biter,sen kullanmayı bilmiyorsan antivirüs yüklesen ne olucak.Biraz yeniliklere açık olun,windows 8 kötü diyorsun ama,eninde sonunda kullanacaksın,kullanmam diyorsan orası ayrı tabi :)
herşeyiyle harika windows 8 tüm aygıtları sorunsuz tanıdı güvenliğide gayet iyi artık antivirus programına gerek yok + anti spyware yede gerek yok ektradan hiçbir 3.parti güvenlik programına gerek yokHDD konusunda hakılısın ama Ram de windows 7 kadar ram kullanıyorzaten veri yürütme engellemesi de var tüm güvenlikleri açtım windows 8 de 64 bit zaten 3.parti hiçbirşey yüklemeye gerek duymadım zaten reset ve refresh özellikleride var + sistemi geri yükleme var reset ve refresh sayesinde format olayıda ortadan kalkıyor :)
ben bellek kullanimini cok kotu buldum.Ozelikle okuma yazma kopyalamada.Resmen linux gibi tampon bellek yapmislar ama batirmislar.Umarim son surumde duzelir.Ozellikle metroda bug cok var uzerine gelince acilmiyor ve tiklasamda illada pencereninen dibine tiklayinca start aliyor.Baslat yok bilgisayarim yok gelismis yazi secenekleride yok yok yok yok.Bu tutarsa bende bende microsoftun sahibiyim.
Ayrica ram ve islemci kullanma stili xp gibi ama isleyisi vista.Rezalet demiyorum ama vista bundan iyi.
ya şimdi kötülemeyin çamur atmayın arkadaşın sistemine kurdum 64bit İngilizce sürümünü uçurdu pc sini 2 gb ram var arkadaşta intelcore 2 dual var çift çekirdek 2.40 ghz pc si hızdan uçtu düşünün 64 bit birde sizin pcler çok eski tarihi eser olduğu için kasıyor olmasın :) arkadaşın pc düşük seviye bir pc ama hızdan uçuyor
arkadaşın pc de DEP i açtım + UAC Full Açık + tüm dahili güvenlik bileşenleride açık ie 10 da çıkan sorunuda çözdüm :) chipte sorun varmış biraz oynadım mesaj atma ayarlarıyla sorunsuz mesaj atabiliyorum :)
atarken standard a geçiyor onu tekrar klasik yapın sorun kalmıyor :) hızıdan uçuyor arkadaşın pc si full güncel :)
ayrıca mesaj atarken sorun çıktıkça klasik e tıklayın düzeliyor :)
ya şimdi kötülemeyin çamur atmayın arkadaşın sistemine kurdum 64bit İngilizce sürümünü uçurdu pc sini 2 gb ram var arkadaşta intelcore 2 dual var çift çekirdek 2.40 ghz pc si hızdan uçtu düşünün 64 bit birde sizin pcler çok eski tarihi eser olduğu için kasıyor olmasın :) arkadaşın pc düşük seviye bir pc ama hızdan uçuyorBen sana dedim güle güle kullan sana bişey demiyoruz...Ben diyorumki biraz idare edin..biraz sabredin herşey tam olsun..ortada sorun falan kalmasın..hepimiz birlikte yükleriz...
arkadaşın pc de DEP i açtım + UAC Full Açık + tüm dahili güvenlik bileşenleride açık ie 10 da çıkan sorunuda çözdüm :) chipte sorun varmış biraz oynadım mesaj atma ayarlarıyla sorunsuz mesaj atabiliyorum :)
atarken standard a geçiyor onu tekrar klasik yapın sorun kalmıyor :) hızıdan uçuyor arkadaşın pc si full güncel :)
ayrıca mesaj atarken sorun çıktıkça klasik e tıklayın düzeliyor :)
Pc uçuyor diyorsun..haklısın uçabilir ama dikkat et fazla uçurma yoksa elektrik faturası sana geldiğinde çok şaşırırsın...sen o 8'de bi Gta San Andreas ve GTA 4 oyna bakalım oynayabilicenmi..
isletim sistemi bu ucuyor bak.Hemde her ortamda ucuyor bilgisayar secmiyor.
pardus 2011,1 video recorder xcamp and virtual box and
p4 ht 3.0 2gb ddr2 ati 4350hd
http://www.youtube.com/watch?v=GCN26nZ1tGw
p4 ht 3.0 2gb ddr2 ati 4350hd 160gb sata 1 hdd
cCcLENO7 ReyizcCc adam bilgili konuşmuş...
win8 alfa yuzunden ses kartim calismaz oldu bende takkullan ses karti aldim 5tl zarardayim desem inanmayin arkadasimdan anahtarlik niyetine aldim kullanmiyormus.
sesi net 3d recon halt yemis ;)
Ben sana dedim güle güle kullan sana bişey demiyoruz...Ben diyorumki biraz idare edin..biraz sabredin herşey tam olsun..ortada sorun falan kalmasın..hepimiz birlikte yükleriz...
Pc uçuyor diyorsun..haklısın uçabilir ama dikkat et fazla uçurma yoksa elektrik faturası sana geldiğinde çok şaşırırsın...sen o 8'de bi Gta San Andreas ve GTA 4 oyna bakalım oynayabilicenmi..
oku bakalm adamlar uyumluluk modunda cod serisinin tüm oyunlarını sorunsuz oynamışlar
http://blog.tamindir.com/inceled ... lanici-onizlemesi/9bak kardesım oyna"mıs"lar ayrı oyna"dı"lar ayrı hem nerden bılıcen bende dıyım o zmn mw3ü full ayarda dx11 de kasmadan oynadım nerden bılebılırsın ki
oku bakalm adamlar uyumluluk modunda cod serisinin tüm oyunlarını sorunsuz oynamış
şimdiki aklım olsa wın7de kalırdım
bak kardesım oyna"mıs"lar ayrı oyna"dı"lar ayrı hem nerden bılıcen bende dıyım o zmn mw3ü full ayarda dx11 de kasmadan oynadım nerden bılebılırsınöteki pc nin anakartı bozuk olmasaydı oyunları kurup video çekip kanıtlardım şimdi sana ama anakart yapılsın boş vaktimde video çekicem
koskoca tamindir adminlerinin yalan borcumu var bize
- 1
- 2