Konu iptal, güncellenecektir.
Windows 8 Görüş ve Değerlendirmeler [RTM]
Windows 8 RTM fazla düzlükten dolayı göz yoruyor :( hızlı olmasına çok hızlıda başlangıç giriş desenlerin kalitesi inanılmaz olarak kötü bizi çinli yapçaklar çiçek desenleri bile çindeki resim anlayışı
Yakaladım Bende win 8 pro 64 bit torrent bulayım bir ayrıntılı anlatım yapıcağım .
win8 pro linkini bulabilen banada mesaj atabilirmi
Yükleme: Windows Tuşuna basın > Metro ekranında klavyeden lpksetup yazın > Otomatik aramada sol üstte gelen "lpksetup.exe " programını çalıştırın > Açılan pencerede lp.cab dosyasını seçin.
@ alıntı Resident
buyur link http://www.multiupload.nl/5MKORAZ7RK
Bu arada dip not. Gün itibariyle Windows 8 RTM için Türkçe dil desteği de çıkmış bulunmakta ;)bosluk kardeş faronics deep freeze standard windows 8 e destek vermiyor şu anda 2 yıldır orijinal kullanıyorum lisanslı firmaya mail attım 26 ekimde çıkarıcaz diyorlar önceden rtm çıksın çıkarıcaz diyorlardı şimdi 26 ekim diyorlar
şu anda windows 8 pro x64 teyim ama deep freeze standard desteği yok win7 uyumlu sürümü sorunsuz kuruluyor ama faronics onu win8 de kullanmayın resmi destek bekleyin sonra kullanıpta sorun yaşarsanız bizden bilmeyin diyor
Uğurhan hoşgeldin tekrardan ;) Faronics çok da haksız değil ama. Biliyorsun resmi tarihe göre iş yapıyor firmalar ve daha kendilerinin de denediğini sanmıyorum rtm ile deep'i. Az bir zaman kaldı zaten. 2 ayda da çok sakınan göze çöp batması durumu yaratmayasın boşu boşuna ;)
Uğurhan hoşgeldin tekrardan ;) Faronics çok da haksız değil ama. Biliyorsun resmi tarihe göre iş yapıyor firmalar ve daha kendilerinin de denediğini sanmıyorum rtm ile deep'i. Az bir zaman kaldı zaten. 2 ayda da çok sakınan göze çöp batması durumu yaratmayasın boşu boşuna ;)sağolun bosluk hocam