wındows 8 hangi virüs programı kurdunuz kaspersky internet security kurmaya çalışıyorum hata veriyor.
wındows 8 hangi antivirüs programı kurdunuz
- 1
- 2
şu anda hiçbir antivirüs yüklü değil
kaspersky windows 8 için çıkarmıştı bir tane bak istersen
Windows Defender uygulaması zaten Microsoft Security Essentials antivirüsünü barındırıyor harici bir antivirüse gerek yok gibi :)
Şu an için bence gerek yok.
wındows 8 hangi virüs programı kurdunuz kaspersky internet security kurmaya çalışıyorum hata veriyor.MSE yi kurdurmuyor...defenderden dolayı..
ben norton 360-6.0 kurdum hiçbir itirazı olmadı..KİSi kurarkenmevcut a.virüs programını kaldırmanız gerekiyor..hiçbir sıkıntı yaşamazsınız..
not:kendi a.virüs programıda iyidir.bazen kullanıyorum.sisteminiz 64 ise kendi koruması kalsın..çünkü ne KİS nede NİSin 64 biti yok.sadece çalışırlar..tüm işlevleri çalışmaz.kolay gelsin
Son Düzenleme: ifteri ~ 05 Haziran 2012 07:29
son güncellemelere sahip olan tüm 2013 antivirüs yazılımları ile sorunsuzca çalışmaktadır. bir önceki sürüm ile birlikte alel acele sunulan 2013 betalarında stabilite ve sürekli sistem çökmelerine sebepti antivirüsler. ben kasperskyda kullandım varsayılan lisansım panda olduğu için 2013 beta panda ile uyum içinde çalışıyor. antivirüs olsada 5 sn açılışı var sistemin olmasada.
Arkadaşlar, Win8 ult. artık internet olmayan pc'ler içinde standart bir antivirüs kullanımı sunacakmış.Kullananlar varmı ? Varsa nasıl acaba..! ;-) Malum benim int. yokda.. :(
Ben windows 7 üzerine kurduğum için çoğu antivirüsü kurabiliyorum. Bence .exe ile kurun o daha iyi oluyor şimdilik.
Antivirüs proğramı olmadan kullandım yaklaşık 1 hafta, sistem çöktü :)Eğer her önüne gelen siteden bir şey indirmez, her bilmediğin siteye girmez, milletin flash disklerini pc'ne takmazsan hiç bir şey olmaz.
Benim format atmayalı yaklaşık 1 yıl oldu hala sapasağlam. Sadece bir ara Eset yükeyip tarama yaptım, 1 ay kadar da Kaspersky kullandım o kadar.
Antivirüs proğramı olmadan kullandım yaklaşık 1 hafta, sistem çöktü :ben hala yüklemedim antivirüs wındows defender iş görüyor iki işletim sistemi kullanıyorum diğerinde wındows 7 64 bıt var buda wındows 8 64 bıt ara sıra wındows 7 ye girip kaspersky taratıyom.defender buluyor virüs ama onları silerken kasıyor pc .
w8 kendi virüs programını kurulu gönderiyor..ben norton360.6 0 kurdum sorunsuz çalışyor.
birde kaspersky pure ile arası iyi.2012 kisi kurdurmadı.defender ve güv.duvarını devre dışı bırakmama rağmen.
mse yide kurdurmuyor. 64 bit int.sec.zaten bulamadım...sadece mse 64te çalışıyor.
Eset Smart Security v5 Windows7 de çalışmaktadır...
Anti-viruse gerek vardır,Ama ben ileri düzey bilgisayar kullanıcısıyım ben yakalarım virusleri diyorsanız o zaman bilmem..
Bilgisayardaki performansın düşmemesi ve sosyal paylaşım ortamları şifrelerinin çalınmaması için gereklidir...
Bende de Eset 6 beta var, gayet memnunum.
Bende şimdi norton var orjinal olduğu için silmedim 17 günü kalmış avast yükliyeceğim süresi bitince notebook kendine gelsin
Windows 8 rp ve RTM'de hiç kullanmadım sistemde hiç çökmedi
- 1
- 2