Evet arkadaşlar son günlerde windows 8 tartışmaları yüzünden merak ettim kurdum gerçekten windows 7 nin pabucunu dama atacak windows 8 nedenleri.
Açılış kapanma'da windows 7 yi geride bırakıyor çok hızlı bir program nette gezerken çok rahat ve hızlı geziyorsun bunun yanında uygulamaları çok kolay açıp kapatıyor windows 7 de biraz sıkıntı var 5 veya üstü uygulamayı aynı anda açarken,son olarak bilgisayarın işlemcisi RAM'i öyle rahat çalışıyorki program boşta 640 MB ram'kullanıyor bunları denedim izlenimlerim bu yönde...
2012 yaz başlarında satışa sunulacakmış çıksada alsak :D
Gerçekten microsoft windows 8 te çağ atlayacak eğer şşuanki halini dahada iyi hale getirirseler getirirler zaten güzel olacak...
Kurulumu hemen gerçekleşiyor 10 dakikayı bulmadı kurdum...
Resimlerle Windows 8
Ses kartımda Line girişini windows 7 algılamıyordu otomatik ama bu algıladı birde laptopumu gördü ağ da hiç bir ayar yapmadan laptoptan masaüstü pcye dosya transferi yaptım çok hoşuma gitti windows 7 de uraş ayarlarla bence windows 8 harika olacak...
Sadece nasıl bir program olduğunu bakmak için kurdum disklerimden birine biraz daha çalışılması lazım üzerinde....