[YAZILIM] Windows 8 Haritalar

HPQ-User
03-11-2012, 08:23   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Sorunum: ben şu anda Sivas ili Zara ilçesinde çalışıyorum. internet üzerinden windows 8 satın aldım. yükseltme aracıyla windows 8 i indirdim ve iso kalıbı olarak silinebilir bir dvd ye yazdırdım fakat format atarken problem yaşıyorum. biostan cd mi seçiyorum normal formata başlıyorum fakat bir yerde medya aygıtı bulunamadı aygıt ekleyin diye bir pencere geliyor. hem latop da hemde masaüstü pc de aynı problemi yaşadım. son çare windows u flash diske kopyaladım ve yükseltme yaparak format attım. sonraki sorunum: bilgisayarın açılması için kimi zaman hatta beş dakika bekliyorum. normal bir durummu onuda anlayamadım. diğer bir sorunum başlıkdada olduğu gibi haritalar modülü problemli sanırım. çünkü konumumu bulmasını istediğimde Antalya, Kepez,2117 sokak die bi yer gösteriyor. bu hatalı bence ben önceki ani türkçe olmayan 9200 yapı sürümlü sürümlü ingilizce 90 günlük kısıtlı, windows 8 indirip yüklediğimde onda herhangi bir problem yaşamadım haritalar konusunda ve diğer konulardada. birde bir sorun aklıma gelmişken herhangi bir yazılım kurarken windows defender o yazılımı iyice denetleyi sonra kurmamıza izin veriyor sanırım. bende windows 8 i her kurduğumda mecburen yavaşlattığı için siliyorum. herhangi bir problem teşkil etmez sanırım. ama microsoftun antivirüsü çok yavaşlatıyor bilgisaarı. ayrıca size haritalardaki hatayla ilgili fotograf göndermek isterim ekren videosu yada görüntüsü. nasıl yapacağımı söylerseniz svinirim kolay gelsin.

Sistem Bilgilerim
Son Düzenleme: HPQ-User ~ 15 Kasım 2012 17:36
Selçuk İslamoğlu
15-11-2012, 17:38   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Bilgisayarınızda GPS veya herhangi bir 3G fonksiyonu olmadığı için Windows 8 konum bilginizi internet sağlayıcınız ne diye gösteriyor, o şekilde gösteriyor. Yani şikayetinizin sorumlusu aslında interneti nereden alıyorsanız o ;)