Uzman değiliz ama ukalada değiliz..vay anasını be bu forum da pc kullanmasını bilen herkes uzman olmuş syn kesko win7 de sistem açık iken bile işletimsistemi kurabilirsin yalnız diski biçimlendirme yapazsın eger bu yoldan yaparken hata veriyorsa kurulum dvdsinde bir sorun vardır muhtemelen sen onu indirirken bir dll dosyası eksin inmiş veya hatalı inmiş hata vermesi bu yüzden.
Sayın arkadaşım dediklerini bizde biliyoruz bilmediklerimizden haber ver
vista üzerinden windows 7 kurarsın diskleri biçimlendiremezsin eski windows dosyalarını windows.old klasörüne taşır bu 1
2.si ise windows 8 ten bahsediyoruz win 7 veya vista,xp değil
Adı üzerinde deneme dürümü bir yerlerini yıpratsan bile kuramazsın onu yazılım üzerinden devamlı bu dosyalar windows iiçin tasarlanmamış der...
Bizde 8 kurduk
Bir şeyleri denemeden veya bilgi sahibi olmadan laf çarpana UKALa diyoruz biz..
Birde eline bilgisayar alan uzman olmuş demişsin ben uzmanım dedimmi demedim
Senin yaşın daha 16 senin yaşın kadar ben bilgisayar kullandım 13 yıldır bu zımbırtıya kafa patlatıyoruz yaktımız donanımda cabası birşeyleri öğren sonra gel kkovboyluk yap..
vista üzerinden 7 kurarsın sadece disk biçimlendirme devre dışıdır...
7 üzerinden vista kurarsın disk biçimlendirme devre dışıdır
xp üzerinden vista 7 kurarsın disk biçimlendiremezsin...
yazılım üzerinden format atmak windows 7 ye özel bir özellik değil...
SENCE UMRUMDAMI BİLGİSAYAR UZMANI OLMAK ?
UZMANLIK SANA KALSIN BANA LAZIM DEĞİL...
Bilgisayar uzmanı olmak isteseydim emin ol başarırdım...
Okumakla
OKİŞ
Bir konuya yanıt yazarken konuyu ilk baştan sona doğru okuyupta anlayın kafadan birşeyler yazmayın millete artistlik yapıp insanların sabrını taşırmayın
Eksik.dll dosyası olduğunda windowstan çıkan sesi uyarıyı bilmeyen yoktur....
Sen şimdi git .dll dosyalarından birini sil gel sonra tartışalım eksik dll demişsin öğrenmişte olursun