Arkadaşlar ne olur yardım edin yalvarırım çok önemli :S
Windows 8 consumer preview 32 bit indirdim.Setup exe'i çalıştırdım.
Hata verdi.
İşte resimler:
1.hata:
[/url]
Hata penceresini kapattığımda ardından gelen 2.hata:
[url=http://bit.ly/c25MCx]
lütfen yardım!!!
please help!!!
s'il vous plait!!!
Windows 8 Hata Verdi!
- 1
- 2
ne olur yardım edin!!!
siz yardım edene kadar mesaj atacağım
Yapacağın işlem çok basit
Deneme sürümü olduğunu için yazılım üzerinden format atamazsın..
DWD ye yaz öyle format at..
Bende de bi kere öyle bi program vardı yanlış hatırlamıyosan windows XP yi windows 8 yapıydu çift tıkladım mavi ekran yedim PC bi daha açılmadı hep mavi ekran verdi durdu sadece güvenli modda açılıyodu bende format attım ama senin amacını anlayamadım ben arkandan ferrarili kovalamıyo bi soluklan bu ne hal böyle oh fazladan 5 mesaj :D
off yardım edecek yokmu :W
ya dvd ye yazdım şimdi ne yapıcam yardım!! help!!!!
vay anasını be bu forum da pc kullanmasını bilen herkes uzman olmuş syn kesko win7 de sistem açık iken bile işletimsistemi kurabilirsin yalnız diski biçimlendirme yapazsın eger bu yoldan yaparken hata veriyorsa kurulum dvdsinde bir sorun vardır muhtemelen sen onu indirirken bir dll dosyası eksin inmiş veya hatalı inmiş hata vermesi bu yüzden.
vay anasını be bu forum da pc kullanmasını bilen herkes uzman olmuş syn kesko win7 de sistem açık iken bile işletimsistemi kurabilirsin yalnız diski biçimlendirme yapazsın eger bu yoldan yaparken hata veriyorsa kurulum dvdsinde bir sorun vardır muhtemelen sen onu indirirken bir dll dosyası eksin inmiş veya hatalı inmiş hata vermesi bu yüzden.Kardeşim galiba sorunu tam anlamadın adam ilk önce dedi ki internetten dosyayı indirdim nasıl kurcam sende diyon ki kurulum DVD'sinde sorun var :D Kardeş ortalıkta bi DVD yok kesko abi DVD ye yaz dedi o da yazdı bence en mantıklı yöntem bilgisayarı DVD'den başlatmak yazılım üzerinden yükleyince hatalar olabilir hem konu halledildi adam yükledi win8'i daha ne uğraşıyosunuz ki ???
- 1
- 2