Windows 8'i satın alacakmısınız ?
- 1
- 2
şuanda sadece windows 8 için 12 tane hazır sipariş var daha çıkmadı ama betasını tanıttığım iş yerleri teredütsüz lisansını istiyor. artık entegre güvenlik bileşenleri vistadan bu yana çok iyi gelişmiş durumda. artık web filtresinin yönetimi daha iyi ve google yaho bing siteleri ne türlü bloklama yapılırsa yapılsın microsoft tarafında 1. derece güvenilir siteler olarak varsayılan geliyor. farklı bir filtreleme tipine sahip local hesap dışında lisanslı kullanıcılara ait olan online hesap oturmunda filtreleme işi direk ms sunucuları ile gerçek zamanlı olarak cloud tabanlı yapı ile entegre ve bütünleşik olarak çalışıyor. daha çok fazla özelliği olduğu kesin ama sadece 2 saatlik bir kurcalama ile yaptığım tespitlerde çok fazla özelliğe sahip ayrıca açılış ve kapanış hızlarındaki farkı daha öne bile çıkartmadılar sadece varsayılan ntfs dosya sistemi ile bu kadar ya birde refs dosya sistemi le gelince o zaman dahada hızlı olacağı kesin aynı anda diske hem yazabilip hemde okuyabilecek yeteneğe kavuşuyor bu sayede rahatlıklan % 30 dahada hızlı çalışacaktır.
windowsu destekleyebilecek bir tabletim olursa kesin alırım
şuanda sadece windows 8 için 12 tane hazır sipariş var daha çıkmadı ama betasını tanıttığım iş yerleri teredütsüz lisansını istiyor. artık entegre güvenlik bileşenleri vistadan bu yana çok iyi gelişmiş durumda. artık web filtresinin yönetimi daha iyi ve google yaho bing siteleri ne türlü bloklama yapılırsa yapılsın microsoft tarafında 1. derece güvenilir siteler olarak varsayılan geliyor. farklı bir filtreleme tipine sahip local hesap dışında lisanslı kullanıcılara ait olan online hesap oturmunda filtreleme işi direk ms sunucuları ile gerçek zamanlı olarak cloud tabanlı yapı ile entegre ve bütünleşik olarak çalışıyor. daha çok fazla özelliği olduğu kesin ama sadece 2 saatlik bir kurcalama ile yaptığım tespitlerde çok fazla özelliğe sahip ayrıca açılış ve kapanış hızlarındaki farkı daha öne bile çıkartmadılar sadece varsayılan ntfs dosya sistemi ile bu kadar ya birde refs dosya sistemi le gelince o zaman dahada hızlı olacağı kesin aynı anda diske hem yazabilip hemde okuyabilecek yeteneğe kavuşuyor bu sayede rahatlıklan % 30 dahada hızlı çalışacaktır.Bende bu yönde düşündüğümden satın alacağım ama inşallah hüsran yaşamayız...
300 Tl olursa tabi ki almam ama uygun fiyatlı olursa alırım
Evet korsan kullanılan işletim sistemlerinin daha az ömürlü olduğunu, daha sık çöktüğünü bizzat gördüm. O yüzden korsan işletim sistemi yerine hakkını verip uzun uzadıya kullanmak daha mantıklı bence. Neden gidip 0 dan win 8 alayım ki ? Upgrade versiyonu varsa önce ona bakarım. ( Ki genelde hep oluyor ) Sonra faiş fiyat yerine upgrade ini alırım. Yeterli bir olay bence.
Hayır almayacağım.
Neden.
Çünki because yeni işletim sistemi eski bilgisayarların donanımına uyum sorunu göstermektedir. Ancak:
Win8 testlerden başarılı sonuç alır beğenilir ve piyasaya sürülürse.
Yeni bir sistem toplamaya karar verir ve win8 sürücüleri de donanımlarla birlikte verilirse Ki verilecektir.
Belki o zaman alırım.
EH bu dediklerim de 5 seneyi bulur herhalde.
- 1
- 2