Şahsen Lisansı İle satın Alacağım...
Sizlerde görüşlerinizi oy vererek belirtebilirsiniz...
Windows 8'i satın alacakmısınız ?
- 1
- 2
Windows 7 den son derece memnunum. Microsoft desteğini sürdürdüğü müddetçe de, bırakmayı düşünmüyorum. Evvelce XP kullanır, 3-4 ayda bir format atardım. Çünki zaman geçtikçe sistem hantallaşıyordu. PC'ye Windows 7 kurulalı beri iki yıl geçti. daha format atmadığım gibi, sistem gayet stabil çalışıyor.
Bu arada metro arayüz sevilmeyecek, tutulmayacak. Tablet bilgisayarda tamam da normal bilgisayarlarda olmaz o. Tutulmaz. Kullanışsız. Yıllarca masaüstü sistemine alışan insanları ona alıştırmak çok zor ve zaten kısıtlı bir arayüz. Görsel olarak ilk 1-2 hafta tamam da sonra olmaz.
Masaüstü anayol gibidir. İstediğiniz anda yan yollara girebilirsiniz. Metro arayüzü ise arayol gibi. Anayola girmek için metro arayüzünden çıkmak gerek. Benim gibi düşünen başka kimse var mı acaba?
Korsan Varken Ne Gerek Var Hacı:))
:Yaf Şaka Bıyana Aslında Şakada Sayılmaz Korsancıyım Hep Dıyolarkı Orjınal Alın Ama Kımse Sormuyo Bu mıllete Orjınal Almaya Durumun Elverıyomu Aylık gelırınız Ne Dıye Soran Yok Hep Al Al Yapın Oyunları 30 Tl 5 Mılyon Satanacana 105 Mılyon SatsınSon Düzenleme: xExCaLiBuRx ~ 09 Mart 2012 23:08
Korsana karşıyım ama elim mahkum olursa kullanırım.Beni korsana mecbur ettirmicekler.Xp ye destek bitiyor ama ben yine kullanmaya devam ediyorum.Ama korsana teşvik ederlerse yada xp yi bozar destegini çekerlerse belki ileride windows 8 den sonra çıkan işletim sistemini satın alırım.Ucuz olması gerekli tabi.
Korsana nasıl mecbur edilir bir dvd 400dolardan 300dolardan satılırsa.
Adamlara mail attım 50 dolarlık işletim sistemide çıkarın çıkarmadılar.Adamlar demekki anladınız.
Metro arayüz dışında Windows 7'den ne farkı var?Yazdıklarını anlayarak düşünüldüğünde bir nevi haklısın..Bu arada metro arayüz sevilmeyecek, tutulmayacak. Tablet bilgisayarda tamam da normal bilgisayarlarda olmaz o. Tutulmaz. Kullanışsız. Yıllarca masaüstü sistemine alışan insanları ona alıştırmak çok zor ve zaten kısıtlı bir arayüz. Görsel olarak ilk 1-2 hafta tamam da sonra olmaz.
Masaüstü anayol gibidir. İstediğiniz anda yan yollara girebilirsiniz. Metro arayüzü ise arayol gibi. Anayola girmek için metro arayüzünden çıkmak gerek. Benim gibi düşünen başka kimse var mı acaba?
Korsana karşıyım ama elim mahkum olursa kullanırım.Beni korsana mecbur ettirmicekler.Xp ye destek bitiyor ama ben yine kullanmaya devam ediyorum.Ama korsana teşvik ederlerse yada xp yi bozar destegini çekerlerse belki ileride windows 8 den sonra çıkan işletim sistemini satın alırım.Ucuz olması gerekli tabi.DETROID_35 dostum zaten korsan kullanımın altında yatan sebeb pahalılık biraz kullanıcıları düşünseler belkide korsan kullanımın önünü keserler
Korsana nasıl mecbur edilir bir dvd 400dolardan 300dolardan satılırsa.
Adamlara mail attım 50 dolarlık işletim sistemide çıkarın çıkarmadılar.Adamlar demekki anladınız.
bir dwd 400 dolar olacağına 100 150 dolardan satışa sunulsa alıcıya imkanlar verilse almazmısın orjinal ?
İşletim sistemini orjinal kullanırım ama oyunlarda felan torrent'ten çekme allah'ın bildiğini kul'dan saklamam :)
Edit;Bugüne kadar 4 oyun satın aldım onlarda beni cezveden oyunlardırSon Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 09 Mart 2012 23:30
Microsoft bana dayatacak tablet pc için yapılmış işletim sistemini bende kullanacam,yok öyle yağma yap adam gibi Windows 8,si ekle metro arayüzün kapatılması seçeneğinide o zaman tamam kullanalım ama şimdilik Windows 7 ile devam.
Bugun çok sinirlendim beni sinir edenler videodaki o küçük çocuk.
http://www.youtube.com/watch?v=sYm5IOgYSgE&feature=related
sizlerde beklerim
Ben xp den başka windows 7 de arada sırada mecburiyetten kullanıyorum uzun bir zamanda xp den şaşmam.Çünkü orjinal xp.Windows 7 de mecburen kullanıyorum oyunları test ediyorum yoksa windows 7 8 bana zarardan başka birşeyi dokunmadi.Hadin iyi geceler.
almayacağım zaten çıktığında çok pahalı olur
- 1
- 2