Windows 8 için 4 büyük endişemiz!

CHIP Online
12-12-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8 hakkında şimdiye dek bildiklerimiz, bu 4 önemli şüpheyi de beraberinde getiriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... ndisemiz_30800.html

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Microsoft, Windows 8 için "Windows 95'den sonraki en önemli gelişme" sözlerini kullanmıştı. Windows 8'in dokunmatik arayüzü, ARM tabanlı işlemcilere vereceği destek, SkyDrive entregrasyonu, yeni uygulama mağazası ve yeni giriş ekranı, işletim sisteminde yer alan en önemli değişikliklerden.

Windows 8 hala geliştirme aşamasında olduğundan Microsoft'un işletim sisteminde bazı değişiklikler yapması veya yenilikler eklemesi mümkün. Ancak bugüne dek öğrendiklerimiz, birtakım endişeler ve soru işaretlerini doğruyor. İşte bunlardan dördü:

Microsoft elini PC'mize uzatıyor

Metro uygulamalarının indirilebileceği tek kaynak olacak Windows Store, Apple'ın iOS cihazlarında izlediği yolun bir benzerini izleyecek. Kurumlar, kendi Metro uygulamalarını dağıtabilecek olsa da ev kullanıcıları Metro uygulamalarını sadece Windows Store'dan edinebilecek.

Bu ise Microsoft'un daha önce alışmadığımız bir şekilde yükleyebileceğimiz uygulamaları kontrol edebileceği anlamına geliyor. Ancak masaüstü programlar, eskisi gibi üçüncü parti konumlardan yüklenebilecek.

Tüm konu: Windows 8 için 4 büyük endişemiz!

İzleyin: İşte Windows 8'in kurulumu!

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8'den benzer endişeleriniz var mı?