windows 7 daha yeni çıktı ama bilen vardır mutlaka windows 8 nası olucak ve windows 7 den ayıran özellik ne olucak???yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
windows 8 ile ilgili aklımdaki soru işaretleri??:)
Şimdiki Windows 7 den Daha Stabil ve Daha Hızlı Olacaktır eminim VE Artık Microsoft Yeni Grafikler ve Efektler Arayışındadır Eminim ... Bence Windows7 yi Kullandıran Bilgisayar Windows 8 i de Eminim Kullandıracaktır ...
Ayrıca Gelecek DVD-CD Yazma Programı Şimdikine Nazaran DAha Kaliteli Olacaktır ...
Benim düşüncelerim Böyle Ama DAha Var Çıkmasına :)
128-bit destekleyen işlemci varmı şuanda? :)
chıpın ana sayfasında zaten windows 8 geliyor diye bi başlık var veya forumda bnde mrk ettim yavaş yavaş çalışmalr başladı die ama kesinlikle büyük bi farkı olucaktır...
MUstafanın Dediği Gibi Windows 8 Tamammen Çekirdek Bakımından Değişecek ;)
yanıtlayanlara çok teşekkür ediyorum ve arkadaşlar burası chıp forum sorusu veya daha yanıtı olan paylaşabilir saygılar...
bence geleek olan yeni işletim sistemleri donanımların tamamen değişmesiyle paralel bir şekilde ilerleyecek bence artık klasik bilgisayar kullanımı olmayacak monitörler parmaklarla kullanılacak mause kalvye bunlar kalkacak ekstra hoparlör kaldırlacak herşey mönitör içinde olacaktır diye tahmin ediyorum tabi bunlar 2015-20lerin senaruoları :)