Windows 8'in İlk Görüntüleri
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İŞTEEE KARŞINIZDA WİNDOWS 8dead_mam hevesini kırmak istemem ancak o uygulama bir tema programının görseli. 1-2 sene önce elime geçmişti denemiştim vistada uygulama aşırı kıt bir uygulama bir çok uygualamyı tanımıyor. Belli programlarla kısıtlı. Aynı zmanda klasör sekmesi feci kasıyor. Ama şunu demek isterim Win8 buna benziyor olabilir ama böyle değil.
biliyor zaten kendisi de o konuya yorum yaptı kıllık olsun diye forumda geziyor
mustafa'nın dediği gibi... ve geçişler video da da görülebileceği üzere çok yavaş... heralde Opteron ve HD79xx (çift GPU) +8GB DDR3 ram +200MB/s yazma&okuma SSD veya raid HDD lazım olur... geçişler çok yavaş... win8 öyle olmaz olsa bile ben win7 e devam ederim büyük ihtimal..
o gösterdiğin video windows 8 değil konsept işletim sistemi çıkabilirde çıkmayabilirde.
Microsoft'un gelecek için planladığı Windows 8 işletim sisteminin böyle bir videosu bulunmamaktadır. Öncelikle, başlık başlı başına yanlış.
Diğer yandan, olmayan bir şeyi tartışmanın veya konunun dışına çıkıp karşılıklı söylemlerle hareket etmenin bir yarar kazandırmayacağından, Konu Kilitletnmiştir.
Saygılar...