windows 8'i ancak fanatik fanboylar kullanir... metro arabirimi kim uydurduysa arizanin teki olmali MS yillar sonra ciddi oranda zarar edecek... insAllAh iflas ederde kurtuluruz bu metro sacmaligindan...Bu dediğinin olma ihtimali katrilyonda bir bi ihtimal ve esas söyleyeceğimede gelirsem " İNCİR ÇEKİRDEĞİ KADAR BEYİNE SAHİP KAFAN HALEN ALFA, PREWİEW ( ÖNİZLEME SÜRÜMÜ ) VE BETA KAVRAMLARINI ALGILAYAMIYORSA " Sana insan gibide davranıp anlatsak başka türlüde konuşsak yerden yere vurup aşağılasakta bir anlam ifade etmez ve ayrıca beyin denen yeti insanlar içindir insan kostümünün içindeki canlıları kapsamıyor ASLA !!Son Düzenleme: black_flood ~ 05 Nisan 2012 13:28
Windows 8 KURMAYIN ! ! ! ! ! ! ! !
Bu dediğinin olma ihtimali katrilyonda bir bi ihtimal ve esas söyleyeceğimede gelirsem " İNCİR ÇEKİRDEĞİ KADAR BEYİNE SAHİP KAFAN HALEN ALFA, PREWİEW ( ÖNİZLEME SÜRÜMÜ ) VE BETA KAVRAMLARINI ALGILAYAMIYORSA " Sana insan gibide davranıp anlatsak başka türlüde konuşsak yerden yere vurup aşağılasakta bir anlam ifade etmez ve ayrıca beyin denen yeti insanlar içindir insan kostümünün içindeki canlıları kapsamıyor ASLA !!asil senin beynin incir cekirdegi kadar olmali hala Winzort'u kolluyorsun bir tek ben kotulemiyorum... hemen hemen tum kullanicilar begenmedi sadece fanboylar begendi... ubuntu 11.04 ile mahvettigi gnome'u gibi buda ise yaramaz ms ubuntuyu taklit ediyor... ki ben onuda begenmedim ve kullanmiyorum...
asil senin beynin incir cekirdegi kadar olmali hala Winzort'u kolluyorsun bir tek ben kotulemiyorum... hemen hemen tum kullanicilar begenmedi sadece fanboylar begendi... ubuntu 11.04 ile mahvettigi gnome'u gibi buda ise yaramaz ms ubuntuyu taklit ediyor... ki ben onuda begenmedim ve kullanmiyorum...ubuntu guzel kim begenmiyosa pardus kullansin pardus daha guzel.
windows 8 de guzel
ayrıca kavga etmeden dögüşün.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (229766) ~ 05 Nisan 2012 14:47
ne zaman konu açsam , nedense 4 açtığım konudan 1'inde kavga oluyor :-D
o kadar uzun yazıyorsunuz ki , insanın okuyası gelmiyor.
dipnot ; win.8 beta sürümü berbattır. eksikleri giderilmeden kurmayınız aksi taktirde donanımınız felç olur. metro mudur nedir sırf o işin içine ediyor zaten. 1-3 aya çıkar full sürümleri 8'in. sadece 4 ay bekleyin.sonra kurun..
niye bukadar sinirlendin beta sürümlerinin olayıda bu zaten elbette bazı hatalar olcak zaten insanlarda meraktan yüklüyor
ubuntu guzel kim begenmiyosa pardus kullansin pardus daha guzel.herkezin abarttığı ne ya aynı mesele Windows 7 , Vista , xp dede o tartışmalar çıktı yıllar once şımdı Windows 8
windows 8 de guzel
ayrıca kavga etmeden dögüşün.kafanıza silah dayıyarak indirin demiyorlar ki... metro bişey deil ki başlat ı kaldırdılar yerıne metro koydular ben olsam android yerine win 8 li tablet alırım Windows uygulamalarını çalıştırmak varken neden android yada i os appları arıyarak vaktimi harcıyayım ki _?_ (dipnot : iexplorer 10 a bulaşmayın bende pek sevmedim xD)