Arkadaşlar mrb Windows 8 ile ilgili bir sorum olcakta Windows 8 kurdum masaüstü bilgisayarıma ancak resimli kurulumlara baktım da bi yerde aygıt lar hazır duruma getiriliyor diyor ve ben kurulumda böyle bir yer görmedim cihaz hazır hale ve kişisel bilgisayar ayarlanıyor u gördüm acaba bir sorun olurmu ilerde...
Windows 8 Kurulum
Aygıtlar hazırlanıyor derken sanırsam driver'lardan söz ediyor eğer internet bağlantınız yoksa internetden driver indiremeyeceğine göre es geçmiş olabilir. Bunun dışında metro arayüzüne ulaştıysanız bir sorun yok
Normal.Çünkü aygıtlar kamera,ekran kartı,ses kartı hazır duruma getiriliyor demek.Ben her Windows 8 kurarken geliyor ve bittiğine bilgisayarı hazır olarak kullanıyorum
internet vardı ve bu Windows 8 2 defa format atmam olcak sorun la karşı karşıya geliyorum sorun herşeyi kuruyorm falan güncelleştirmelerin hepsini de kuruyorum ama 4-5 saat bekledikten sonra pc yi açıyorum hoş geldinizden sonra siyah ekran çıkıyor karşıma bunu bir türlü çözemedim acaba bu sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar varmı geri win 7 ye döndüm 2.defa...lütfen yardım....