Arkadaşlar ben öğrenci yurdunda kalıyorum. Modem yatağımın hemen başucumda, haliyle full çekiyor. Başka laptopları denedik bağlanabiliyor ama benimkinin bağlanabilmesi için kapıdan dışarı çıkmam gerekiyor :))
Modemden uzaklaştıkça bağlanabilitem mi artacak allah beni böylemi cezalandırdı
Windows 8 Modem başucumda ama bağlanamıyorum.
Arkadaşlar ben öğrenci yurdunda kalıyorum. Modem yatağımın hemen başucumda, haliyle full çekiyor. Başka laptopları denedik bağlanabiliyor ama benimkinin bağlanabilmesi için kapıdan dışarı çıkmam gerekiyor :))
Modemden uzaklaştıkça bağlanabilitem mi artacak allah beni böylemi cezalandırdıgece gece güldürdün benii...=:):):)
ne saçma bi hataymış bu...:):) yazarken bile gülüyom bak:)
keşke yardımcı olabilseydim sana ....
başka bir modeme bağlanıyor olmayasın ??
Gerçekten komik bir durum. Ve de bir o kadar ilginç ... Eğer başka makine girebiliyorsa modem sorunlu değil. Pc'nde aramalıyız sorunu. Modeme kabloyla bağlanmayı dene. Yani ethernet kablosuyla bağlan. Dizüstün eski mi? Wi fi alıcısı fiziksel olarak bozulmuş olabilir. Bir bilgisayarcı tamiri gerektirebilir. Onun haricinde format at diyeceğim ama bana yazılımsal dwğilde donanımsalmış gibi geliyor arızan..
Laptop yaklaşık iki aylık. Lenovo markalı.
Diğer tüm katlarda girebiliyorum. sadece oda içersinde full çekmesine rağmen bağlanamıyorum. gerçekten komik ama sinirde bozucu :))
Laptop yaklaşık iki aylık. Lenovo markalı.
Diğer tüm katlarda girebiliyorum. sadece oda içersinde full çekmesine rağmen bağlanamıyorum. gerçekten komik ama sinirde bozucu :))Diğer tüm katlarda girebildiğin modem aynı modemmi? eğer aynı modemse bu hata bilgisayar harihinde bir ilk olur :) komik bi durum
Windows 8 in wireles kartı ile alakalı yaşadığı bir sıkıntı bu dizüstünü aldığında eğer üstünde win 8 gelmediyse 7 den yükselttiysen bu tarz sıkıntılar olabiliyor bazen. sıfır kurulum yapmak en mantıklısı 8 için yükseltmeden sonra olduysa.
windows 8 kurulu halde geldi. başka çare ?
sürücü güncellemesi dışında harici wireless adaptör başkada yok ve nadiren bu tarz saçma durumlar olabiliyor çözüm bulabilende görmedim. mesela otelin tepesinde yüzme havuzu büyüklüğünde baz istasyonu var iyi ve kaliteli alıcısı olan sistemler kablosuz bağlanırken diğerleri bağlanamıyor bu güne kadar çalışıyorduda şimdimi baz istasyonu sinyal bozuyor diyebiliyor.. senin kişide bu güne kadar çalışıyorduda şimdimi çalışmamaya başladı diyeceksin gibi geliyor ama dediğim gibi sürücü ile alakalı bir durum gözüküyor sebebi nedir bilinmez ama anlaşılan kısa mesafeli gelen sinyalleri kullanamıyor cihaz uzak mesafeden gelen sinyalleri çözebiliyor sadece.
bu durumda tek çözüm sanırım kablolu bağlantı. kablo alayımda geleyim :((
garantiye götürebilirsin:D ama gerçektende kötü 1 durmdur
ttnet ve microsoft arası protokoller ve sizin bağlantınızı ttnet protokollere uymadığı için imkansız kılar buda izlendiğimize kıshastır çözüm için internet ex. yerine mozilla kuulanıyoruz ve kurulumda ie yi içeri aktarmıyoruzki pro. anlaşma şartları gelmesin microsoft ve ttnet arası sonrası normal kurulum ve sonrası mozillayı kaldırıyoruz ne biosta ne firewallda ne driverlerda nede updatelerde nede takılı cihazlarda sorun vardır modemim rt 103 tür herkese tavsiye güvenlik duvarı olarak nProtect Gameguard ipsinde pinginde koblosuz agıtından... bloke çeker ve ipsinde diğerine kadar neyin nesi size bulaşmış ayrıntılı bilgi verir anti spamla duvara yama yapmak isterseniz tam çözüm NIS yani nortondur burdada güvenlik duvarını kilitler ve protokolleri otolar herşeyi anlıktır..bilgisayarın tek açık noktası portlar ve natdır natda ttnettir port kapamak yeterlidir bu kadar basit çözümü anlattım görselim aşağıdaki linktedir kolay gelsin
Modemden uzaklaştıkça bağlanabilitem mi artacak allah beni böylemi cezalandırdı
hahaha :D :D