Arkadaşlar daha foruma birkaç dakika önce kayıt oldum bu yüzden bir hatam olursa özür dilerim yakın zamanda msi ge60 almayı düşünüyorum fakat ben bu bilgisayara korsan oyun yükleyebilecek miyim eğer yükleyemezsem olmuyor diye biliyorum ama windows 8 den windows 7ye dönebiliyor muyuz?? Şimdiden teşekkür ederim
windows 8 oyun sorusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
160 mesaj
format atmadan Windows 7 dönemezsin korsan oyun açarsın smartscream özelliği kapatirsan Windows 8 sorun çıkmaz emin ol
birde Windows 8 crackli yada loader ile etkinleştirme yapılmışsa büyük etki yapabilir bu durumda
Son Düzenleme: sekonder ~ 27 Mayıs 2013 12:44
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
format atmadan Windows 7 dönemezsin korsan oyun açarsın smartscream özelliği kapatirsan Windows 8 sorun çıkmaz emin olAbi biraz daha açar mısın smartscream falan tam olarak ne ve crackli yada loader ile etkinleştirme yapılmışsa demişsin windows 8 hakkında hiç bir bilgim yok da birde tahmin ettiğim kadarıyla sen sonradan windows8 i indirerek yüklemeyi kastetmişsin bu bilgisayar direk orjinal windows 8 ile gelecek de yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayınbirde Windows 8 crackli yada loader ile etkinleştirme yapılmışsa büyük etki yapabilir bu
OP Taze Üye
9 mesaj
Abi bende korsan oyun yüklemek istemiyorum ama daha ucuz çıksa alırım :-) peki ben şimdi win 7 dönebilir miyim veya win8 e korsan oyun nasıl yükleyebilirim
OP Taze Üye
9 mesaj
Beyler bir cevap verseniz ona göre bilgisayar alacağım