Merhaba.Ben yeni kullanmaya başladım windows 8i.Bence gayet guzel olmuş.Evdeki eski masaustu pcme kurdum.Windows 7 kuramıyordum driverları desteklemiyor falan diye hep hata veriyordu.Umıtsizdim ama windows 8 oldu.Sadece masaustunu kullanıyorum bana yetiyorGereksiz programlar vardı mesela media center bigi bence onların temizlenmesi ii olmuş yalnız windowsun eski surumlerinde mahjong titans solitare vb oyunlar vardı.Onları windows 8de bulamadım.Özellikle mahjong oynamayı en çok sevdiğim oyunuydu.İçinde yer almıyormu bir bilginiz varmı alıyorsa nasıl bulabilirim her yerini kurcaladım ama bulamadım ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Windows 8 Oyunlar
şuan kullandığınız işletim sistemi Windows 8 in geliştirme sürümü.Yani geliştiriciler için yayınlanan kullanıcıların hataları görmesi ve iletmesi için yayınlanmış sürümü.Eksik yanları bi hayli çok olucaktır.Oyunların vs olmaması normal.İlerki full sürümlerinde gelirmi bilemiyorum.
BeSuBa sana katılıyorum daha tam olarak geliştirilmiş bir işletim sistemi değil yazılım geliştiricilerin ve windows kullananların windows 8 deki hataları yakalayıp ilgili yerlere iletilmesini istiyorlar. :)
Kardeş şimdi baktım store da mahjong var indirebilirsin .Ayrıca arada store bakıp yeni gelen oyunlara da bakabilirsin ..
arkadaşın pc de win 8 kurdum herşeyini güncelledim gta 4 metro 2033 ü saints row the third ü cod un tüm serisini windows 7 den iyi çalıştırdı ağzım açık kaldı ya arkadaş 3 aydır kullanıyor hiçbir sıkıntı yaşamadı donanımıda orta seviye yani windows 8 in hiçbir zararı yok deus ex human revolotion onu bile win7 den iyi çalıştırdı birde arkadaşın pc sinde 64 bit kurulu
ramide 3 gb valla ağzım açık kaldı video çekecektim ama vaktimiz olmadı gta 4 e falan trainer mod vs. attık o yüzden vaktimiz olmadı win8 her oyunu çalıştırıyor nerdeyse tabi kullanmayı bilene :)
geriye dönük uyumluluk harika olmuş
yönetici olarak çalıştır seçeneği de harika
herşeyi doğru yaparsanız win8 de her oyunu oynarsınız bir dahada benimle iddiaya girmeyin :D
bende gerçi olmayacak sanıyordum ama oldu ya hatta modifiyeli win7 mi diye her yerine baktım değil saf win8
arkadaşın pc de win 8 kurdum herşeyini güncelledim gta 4 metro 2033 ü saints row the third ü cod un tüm serisini windows 7 den iyi çalıştırdı ağzım açık kaldı ya arkadaş 3 aydır kullanıyor hiçbir sıkıntı yaşamadı donanımıda orta seviye yani windows 8 in hiçbir zararı yok deus ex human revolotion onu bile win7 den iyi çalıştırdı birde arkadaşın pc sinde 64 bit kurulu32 bit sürümünde çok daha fazla uyumluluk var eskiye dönük her nekadar 64 bit mimariyide mükemmel olmasına karşın 16 bit desteğini vermesi imkansız. 16 bit yada artık windows 95 kaç bit kullanıyorsa ms-dos o ortamlarda çalışan herşey 32 windows 8 ortamında çalışıyor win 7 de malesef böyle birşey imkansız xp işletim sisteminin bile amadığı fi tarihinden kalma ms-dos uygulamasını açtı 8 fazlası ile şaşırttı galiba 32 bit sürümünde bu güne kadar win 3.1 sonrası tğüm işletim sistemlerindeki deneyimlerini bir araya getirip sunmuşlar. 7 ortamında çalışmayan uygulamalar için xp mode yaptılardı ama tutulmadı ve tutulacak tarafıda yoktu çok mükemmel olmuş 8 işletim sistemi. saçma sapan uygulamalar kurmadıkçada çökmüyor.
ramide 3 gb valla ağzım açık kaldı video çekecektim ama vaktimiz olmadı gta 4 e falan trainer mod vs. attık o yüzden vaktimiz olmadı win8 her oyunu çalıştırıyor nerdeyse tabi kullanmayı bilene :)
geriye dönük uyumluluk harika olmuş
yönetici olarak çalıştır seçeneği de harika
herşeyi doğru yaparsanız win8 de her oyunu oynarsınız bir dahada benimle iddiaya girmeyin :D
bende gerçi olmayacak sanıyordum ama oldu ya hatta modifiyeli win7 mi diye her yerine baktım değil saf
32 bit sürümünde çok daha fazla uyumluluk var eskiye dönük her nekadar 64 bit mimariyide mükemmel olmasına karşın 16 bit desteğini vermesi imkansız. 16 bit yada artık windows 95 kaç bit kullanıyorsa ms-dos o ortamlarda çalışan herşey 32 windows 8 ortamında çalışıyor win 7 de malesef böyle birşey imkansız xp işletim sisteminin bile amadığı fi tarihinden kalma ms-dos uygulamasını açtı 8 fazlası ile şaşırttı galiba 32 bit sürümünde bu güne kadar win 3.1 sonrası tğüm işletim sistemlerindeki deneyimlerini bir araya getirip sunmuşlar. 7 ortamında çalışmayan uygulamalar için xp mode yaptılardı ama tutulmadı ve tutulacak tarafıda yoktu çok mükemmel olmuş 8 işletim sistemi. saçma sapan uygulamalar kurmadıkçada çökmüyor.benim söylediklerimi özetlemişsiniz şu anda win7 den yazıyorum win8 e geçmememin tek nedeni resmi olarak deep freeze in uyumlanmamış olması uyumluluk hatası vermeden çalışıyor sorunsuz hiçbir sorunu yok ama genede resmi uyumluluk olmadığı için güvenemiyorum