Chip dışında böyle bi haberle karşılaşmadım hepsi fake yada modifiye sistemlerdi geçmiş olsun ozmn biraz geç haberim oldu :)http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/Son Düzenleme: mesut53 ~ 16 Eylül 2011 11:21
Windows 8 Test Sürüşüm : )
beyler bana acilen yardım edin win8 kurulumunu acıyorum d diskine yuklemek ıstıyorum ama compatibility de sadece c yi goruyo ve yeterlı alan olmadıgı ıcın temızleyın dıyo xp kurulu c de o yuzden d ye yuklemek ısıtoyrum ama nasıl olacak ?
beyler bana acilen yardım edin win8 kurulumunu acıyorum d diskine yuklemek ıstıyorum ama compatibility de sadece c yi goruyo ve yeterlı alan olmadıgı ıcın temızleyın dıyo xp kurulu c de o yuzden d ye yuklemek ısıtoyrum ama nasıl olacak ?
Haber bölümüne yorum yazdım burayada yazma ihtiyacı duydum. Fiziksel makinaya kuranlar ve sorun var diye windows 7 ye dönenler var içinizde.Tamamen katılıyorum, bu sadece bir Önizleme sürümü, yani ayağınız alışsın ...Kullanacaklara uyarılar:
Sanal makinada deneyin! 32 biti indirin VirtualBox ile sanal makina açıp test edin.
Windows 7 çekirdeği ile aynı neredeyse herşey. Arayüz ve yeni apiler geldi.
Kesinlikle Fiziksel makinaya kurmayın. Gereksiz yere format at vs ile uğraşmayın...
Bu ne beta ne rc. Daha beta yayını başlamadı feedback yönetimi bile tam çalışmıyor kesinlikle kendi kendinize şöyle bir bakayım nasıl olmuş diye fiziksel olarak kurmayın.
Son Düzenleme: Cnyylmz ~ 17 Eylül 2011 06:19
Market ve marketteki oyunlar desktop üzerinden açılıyor mu?
Windows 8' i denedim kurdum güzel pdf dosyalarını açmak için ayriyeten programa gerek yok sanal cd-dvd sürücü oluşturmak ve iso dosyasını cd-dvd e yazmak için ayriyeten programa gerek yok bu özellikler windows 8 de var internet explorer 10 da iyi çalışıyor ayrıca windows 7 e göre windows performas testinde windows 8 işlemci ve rama 0.1 puan daha yüksek not veriyor demek ki sistemi biraz daha performanslı kullanıyor windows 7 e göre.
Ayriyeten Windows 8 deki windows defenderde antivirüs özelliği var sadece antispyware olan windows defender Windows 8 de antivirüs özelliği de kazanmış.