güncelliğinizi koruduğunuz sürece sorun yok
Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü tanıtıldı!
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
güncelliğinizi koruduğunuz sürece sorunDEmek böyle düşünüyorsun
Vista işletim sistemi ilk duyurulduğu zaman millet üşüştü bu sisteme zararlı yazılım bulaşmaz diye lisansı ile satın aldım Ram'lerim yandı ve bios'um çökmüştü ve işletim sistemim silinmişti verilerim bile uçmuştu!!!!
Bunlada kalmadı ve o harddiski daha kullanamadım o olaylardan sonra....
hdd kararsız çalışıyordu...
Sebeb neydi biliyonmu
Virüstü
Microsoft ne kadar uraşırsa uraşsın asla engel olamayacak zararlı yazılım bulaşmalarına
Kimse benim kadar sistemini uptade etmez
Bilgisayar başında iken minimum 5 defa güncellemeleri denetlerim..
Ve sistemi yeniden toparlayıp virüsü microsoft'a gönderdiğim halde 4 yıl oldu halen maile yanıt bekliyorum...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Microsoft önce office programındaki açıktan sızan virüsü engellesin 2011 de aktif olan virüs halen çalışmakta
Virüs iş başında iken microsoft nerde
Ne kadar güvenirsinki
Adamlar yıllarca aynı işletim sistemini gelin gibi süsleyip önümüze sürüyorlar cepleri doldu yeter
Al oku
Windows’taki açıkları kullanarak bilgisayarlara bulaşan Duqu adeta dijital bir ajan gibi çalışıyor. Symantec’in ortaya çıkardığı Duqu ele geçirdiği bilgisayardaki istihbarat ve önemli bilgileri topluyor. Özellikle devlet daireleri, istihbarat birimlerini hedef alan Duqu’yu durdurmak şimdilik bir çözüm yolu da yok.
Kaynak;http://www.ntvmsnbc.com/id/25294588/
Azcık araştırın
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (11) ~ 01 Mart 2012 19:44
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
DEmek böyle düşünüyorsuncıh virüsünden sonra biosa zarar veren bir virüs çıkmadı diye biliyorum yanlış biliyormuşum
Vista işletim sistemi ilk duyurulduğu zaman millet üşüştü bu sisteme zararlı yazılım bulaşmaz diye lisansı ile satın aldım Ram'lerim yandı ve bios'um çökmüştü ve işletim sistemim silinmişti verilerim bile uçmuştu!!!!
Bunlada kalmadı ve o harddiski daha kullanamadım o olaylardan sonra....
hdd kararsız çalışıyordu...
Sebeb neydi biliyonmu
Virüstü
Microsoft ne kadar uraşırsa uraşsın asla engel olamayacak zararlı yazılım bulaşmalarına
Kimse benim kadar sistemini uptade etmez
Bilgisayar başında iken minimum 5 defa güncellemeleri denetlerim..
Ve sistemi yeniden toparlayıp virüsü microsoft'a gönderdiğim halde 4 yıl oldu halen maile yanıt bekliyorum...
çoğu anakart üreticisi buna karşı önlemler aldı bu önlemlerden biride dual bios
bende senin gibiyim dostum pc başındayken minimum 5 defa denetlerim
- 1
- 2