Ve Windows 8 Tüketici Önizleme sürümündeki yenilikler, değişenler ve her şey burada!
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... anitildi_32303.html
Resimlerle: Windows 8'den 7 duvar kağıdı sızdı!
Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü, dakikalar sonra tanıtılacak ve ardından herkesin denemesi için indirmeye sunulacak. Microsoft'un Windows 8 için düzenlediği etkinlikten bilgileri aşağıda canlı olarak izleyebilirsiniz!
Güncelleme: Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü indirme bağlantıları yayında! Buraya tıklayın!
17:42 - Etkinlikten sizlere aktaracaklarımız şimdilik bu kadar. Windows 8'in Tüketici Önizleme sürümünü en kısa zamanda inceleyip işletim sistemindeki yenilikleri ve nelerin değiştiğini sizlerle paylaşacağız. CHIP Online'ı izlemeye devam edin.
17:40 - Windows 8 farklı cihazlarda tanılmaya devam ediliyor.
17:35 "Dokunmatik bir PC kullandığınızda artık tüm PC'lerin dokunmatik olmasını isteyeceksiniz."
17:32 - Yeni bağlantı özellikleri ve uçak modu, mobil veriden otomatik olarak Wi-Fi'a geçme gibi özellikler, veri tasarrufu sağlayacak. Bu özellikler üzerinde önemli geliştirmeler yapılmış.
"Windows tam olarak başlamadan bile bağlanmanız mümkün."
17:30 - "Uygulamaları kapatmanıza gerek yok, zira kaynak kullanmıyorlar."
17:27 - Acer ultrabook sadece 8 saniyede açılıyor ve inceliğiyle etkiliyor. HP Envy ultrabook ve Samsung Series 9 da gösterilenler arasında.
17:25 - Microsoft Office'in dokunmatik özellikleri önemli düzeyde geliştirilmiş.
17:20 - Mike Angiulo, ARM hakkında konuşuyor ve tüm Windows 8'lerin aynı olduğunu söylüyor.
Windows 8'de PC'nizi açtığınızda tüm mesajlarınızı karşınızda göreceksiniz.
Kod yönetimini Windows Store gerçekleştirecek ve doğru x86 veya ARM kodunu otomatik olarak indirebileceksiniz.
17:17 - Uygulamalardan işletim sistemine her şey bulut ile bağlantılı bulunuyor. "Uygulamalar v işletim sistemi, deneyimin bir bölümü. Diğer bölümü ise donanım dünyası."
17:11 - "Windows 8, geliştiriciler için inanılmaz bir fırsat olacak." "Windows 8, farklı form faktörleri arasında çalışan tek işletim sistemi. Bu sayede neyi isterseniz onu kullanabilirsiniz."
Tüm konu: Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü tanıtıldı!
Resimlerle: Windows 8'den 7 duvar kağıdı sızdı!
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Windows 8 Tüketici Önizleme sürümü beklentileriniz karşıladı mı?