Beyler ;(((
Windows 8 Türkçe Yama Hatası "Error" Mesajı
Yok işte Windows 8 türkçe neden anlamak istemiyorsun ?var nerenden atıyosun sadece hata verıyor ayrıca sen yardım etme allah aşkına cins cins konusuosun bi yanıtta veremıyorsun 1 deil 2deil
Windows 7 neden kullanmıyorsun ?win7ye gelınce gerı almayı çok isterdım ama ne cdsi var nede geri donecek bi çare
şuan eski pcdeyim hatanın resmi var yenıye gecınce güncellicem
var nerenden atıyosun sadece hata verıyor ayrıca sen yardım etme allah aşkına cins cins konusuosun bi yanıtta veremıyorsun 1 deil 2deilİlk öce laflarına dikkat et karşında yaşıtın çocuk yok ayrıca madem windows 8,in microsoft tarafından yayınlanmış türkçe yaması var verde diğer arkadaşlarda faydalansın ?win7ye gelınce gerı almayı çok isterdım ama ne cdsi var nede geri donecek bi ç
Ben sana çare yolu gösteriyorum ama sen İNATLA ve sebepsizce hala windows 8 ısrarında devam ediyorsun.Al sana windows 7,ye geri dönmek için çare.
Linkten istediğin windows 7 indir sonrasında DVD,ye yaz.
DVD yazıcın yoksa USB,ye kur.
Eğer USB,inde yoksa Rar içinden Setup.exe olarak kur.
Yok ben bunları beceremiyorum diyorsan o zaman ben sana istediğin bir adet Windows 7 sürümünü kargo ile yollarım.
http://www.softpedia.com/progDow ... ownload-118183.htmlEğer bu anlattığım yöntemlerin hiç birini yapamayacaksan zaten sen bilgisayar kullanma daha ne diyeyim ?
İlk öce laflarına dikkat et karşında yaşıtın çocuk yok ayrıca madem windows 8,in microsoft tarafından yayınlanmış türkçe yaması var verde diğer arkadaşlarda faydalansın ?kardesım ben sana bısey demıyorum su konuda bunları yap dedıler bende ona göre hareket ederek yaptımWindows 8 Türkçe Yaması ( YENİLENDİ ) (Sayfa 1) - CHIP Online Forum buyur
Ben sana çare yolu gösteriyorum ama sen İNATLA ve sebepsizce hala windows 8 ısrarında devam ediyorsun.Al sana windows 7,ye geri dönmek için çare.
Linkten istediğin windows 7 indir sonrasında DVD,ye yaz.
DVD yazıcın yoksa USB,ye kur.
Eğer USB,inde yoksa Rar içinden Setup.exe olarak kur.
Yok ben bunları beceremiyorum diyorsan o zaman ben sana istediğin bir adet Windows 7 sürümünü kargo ile yollarım.
http://www.softpedia.com/progDow ... ownload-118183.htmlEğer bu anlattığım yöntemlerin hiç birini yapamayacaksan zaten sen bilgisayar kullanma daha ne diyeyim ?
fasafiso içine emulatör gömülmüş bir bileşen ile o iş imkansız oradaki yazan hata vistalizatör sistem yapılandırma hatası
bazı hatalar algılandı işletim sisteminizin windows 7 edition sürümü olduğuna emin olun. vistalizatör yazılımının 8 desteğini geçtim sp1 desteği bile yok zaten sp1 ortamında çalışmıyor bu yüzden exe içeriğinin açılıp digital imza denetlemesindeki 6.0 yazan yerin 6.1 olarak değişmesi lazım. windows 8' in belli başlı kod adı yada çekirdek numarası yok o yüzdende yazılımın dosyası ile oynayıp kurmak gibi bir şans yok ha belki 32 bit windows için uyarlanmıştır bir şekilde orasını bilemem.
arkadaşlar resmi olarak windows türkçeyi yayınlamadı bazı kendini bişmişler milleti kandırıyor. çoğuda windows 7 yi 8 gibi görselleştirip upload sitelerinden kazançlarını arttırmaya çalışıyo. resmi olrak windows yayınlamadan bunlara asla kanmayın...