Ben windows 8 kullanıcısıyım.Mesleğim gereği telefon yazılımlarıyla uğraşıyorum.Laptop yeni ve fabrika çıkışı windows 8 telefonumu bilgisayara flash modda bağladığımda usb aygıtı tanınmadı diyor.Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim lütfen yardımcı olun.Farklı bilgisayarlarda bu sorunla karşılaşmıyorum windows xp ve windows 7 de rahatlıkla telefonumu flash modda kullanabiliyorum yardımcı olur musunuz?...
windows 8 uzmanları 1 bakar mısınız
telefonum sony x10 mini pro.BİLGİSAYARIM ASUS K55V hiçbir şekilde yazılım atamadım usb aygıtı tanınmadı diyor bu arada bilgisayarım fabrika çıkışı windows 8 ve hiçbir driver ı eksik değil ve olmasına imkan yok
Win8 onaylanmayan driverları sisteme kurmanıza normalde izin vermiyor (adb driverları mesela), kurmak için charms barı açın>>ayarlar>>bilgisayar ayarlarını değiştir e tıklayın, açılan metro uygulamasında>>genel>>en altta gelişmiş başlangıçtan bilgisayarı şimdi yeniden başlatı seçin, bilgisayar yeniden başlarken size seçenekler sunacak klavyedeki sayılar ile seçiceksiniz. seçenekleri sırası ile sorun gideri seçin, gelişmiş ayarları seçin, windows başlatma seçenekleri, sürücü imza kontrol zorlaması devre dışı gibi bişeydi tam hatırlamıyorum bunu seçerek başlatın bilgisayarı ve yükleyin yüklenmeyen driverı. (yeniden başlarken seçilen seçeneklerdeki yazıları şu an tam hatırlamıyorum, hatırladığım kadarı ile yazdım size yol göstereceğine inanıyorum.)
Antivirüsünüz kapalı şekilde ,Windows RT değilse sisteminize Aşağıdakini Kurun.
http://www-support-downloads.son ... on_2.10.115_Web.exe
ttp://www.sonymobile.com/tr/support/faq/xperia-x10-mini-pro/update-software/install-pc-companion-ps103/
,__________________
Leptopunuzun Modelini Doğru Şekilde Verin ve İşletim Sisteminizin Bitinide istemiştim!!. K55V şeklinde bir model Yok Şu Eklerden Birini Bulundurmaktatır.--> " D,J,M,S"