Windows 8 Y.Ö.'den iki yeni görüntü!

CHIP Online
30-05-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 8'in Yayın Önizleme sürümünün yayınlamasına günler kala 2 ekran görüntüsü daha sızdı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... -goruntu_33917.html

Resimlerle: İşte Windows 8'li ilk tablet: Samsung 700T!

Windows 8'in Yayın Önizleme sürümünün herkese açık olarak indirmeye sunulmasına sadece birkaç gün kaldı. Bu yapıdan gelen ekran görüntüsü sızıntıları ise devam ediyor.

WinUnleaked.tk web sitesinin sızdırdığı ekran görüntülerinin birinde Windows'un yükleme ekranı ve iki seçenek görünüyor. Diğer ekran görüntüsünde ise WinPE ortamında Windows 8 Release Preview Enterprise sürümü görünüyor. Windows'un bu hafif sürümü, genellikle sunucularda ve iş istasyonlarında kullanılıyor.

Microsoft, Windows 8 Yayın Önizleme sürümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında şimdiye dek resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak bazı raporlara göre yeni sürüm, 1 Haziran'da hizmete sunulabilir.

Tüm konu: Windows 8 Y.Ö.'den iki yeni görüntü!

Resimlerle: İşte Windows 8'li ilk tablet: Samsung 700T!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8 Yayın Önizleme sürümünden beklentileriniz neler?

erkan1994
30-05-2012, 16:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

windows 8 yayın önizleme sürümünden bekletilerim yüksek ama ve sancak apple mac os gibi olmaması dileğimle windows 9'da veya windows 10'da ama windows ten'in yani windows 10'un çok daha yeni ve güzel bir işletim sistemi olacağına inanıyorum bu görüşteyim.tabiki karşı fikirler çıkabilir buna hepimiz razı olmalıyız ama benim macbook pro gibi windows 8'in de windows 8 pro yani kısa adıyla win8 pro gibi bir sürüm çıkarması hiç hoşuma gitmedi hatta tiksindirdi zira git gide dibe gidiyor gibi geldi o an birde apple gibi olmaması dileğimle hep aynı temiz ve dürüst MicroSoft olarak kalması dileğimle sevgilerle microsoft.