Windows 8 yüklenirken takılıyor

Esef
19-06-2013, 16:41   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Merhaba arkadaşlar ben daha önceden ''Sizce windows 8'' yülemelimiyim diye bir başlık açıp bilgisayar özelliklerimi yazmıştım. Aldığım olumlu cevaplar üstüne yüklemeye karar verdim. Üniverstedeki arkadaşımdan win 8 kopya cd si aldım. Arkadaşımla beraber bir bilgisayara yükledik ve sıkıntı olmadı. Fakat ben evimdeki bilgisayara yüklemeye başladığımda herşey güzel giderken güncelleştirmeler denetleniyor kısmında takılı kalıyor ve ilerlemiyor. 2 saat boyunca belki ilerler diye ellemedim hatta net bağlantımda vardı o sırada fakat ilerlemedi bende geri win 7 ye döndüm. Sizce sorun nedir kopya olmasından mı kaynaklı? Ama öyle olsa bile denediğimiz bilgisayarda neden sorunsuz oldu onu anlayamadım.

Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

xDeXteRx
19-06-2013, 16:54   |  #2  
xDeXteRx avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 24
123 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

öncelikle sistem kurulumu yaparken ethernet kablosu bilgisayarınıza bağlımı.bağlı değil ise güncellemeleri internet üzerinden çekemediği için kurulumu tamamlayamıyordur.

ikinciside kurulum aşamasında illegal ürün kullanıyorsunuz.güncellemeler yükleniyor penceresinde microsoft tarafından crackli olan işletim sisteminiz tespit ediliyor ise bu güncellemeleri kurmanıza izin vermez ve sizde kurulumu bu şekilde tamamlayamazsınız.daha önceki kurmuş oldugunuz bilgisayarda sorun çıkarmamış olabiir ancak sizin bilgisayarınızda bu şekilde sorun yaratıyor olabilir.

Esef
19-06-2013, 18:40   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

kardeşim anladığım kadarıyla diyorsun ki bilgisayarındaki mevcut sistem çakmaysa ve o çakmanın üstüne başka bir çakma yüklemeye çalışırsan olmaz mı diyorsun :) öğrenci olduğum için malum hani orjinalini alamıyorum :D

Ama bide şöyle bi önerim var bende orjinal vista cd si var. orjinal vistayı kurduktan sonra win 8 kursam sorun çözülür mü? İnternet bağlantımda hiçbir sorun yok çünkü gayet iyi durumda. Ama şunuda söyleyim benim kullandığım win xp de orjinal değildi onun üstüne yine orjinal olmayan win 7 kurmuştum