ArkadaşLar 1 haftadır TorrentLe 2 tane oyun indiriyorum. Baya bi uğraştım öLü torrentLerLe ama sonunda indirdim. Oyunun ismi Redneck Rampage, Oyun Windows 95 ve Windows 98 uyumLu. windows xp de çaLıştırmak için Dosbox ı denedim oLmadı.Setup ayarLarını yapıyorum oyunun Sanırım Ses kartı iLe ilgiLi bi durum Sound Blaster 16 or awe 2 istiyor oLabiLir ve Screen Setup tada vesa modes (SVGA/Vesa 2.0) diye birşey var ne yaptıysam çaLıştıramadım kafayı yemek üzereyim. Windows 95 kurucam Sıkıntıdan 2 haftadır bununLa uğraşıyorum. Ayrıca Vdm Driverınıda kurdum makinaya ama oLmadı. meseLa başka dos oyunLarını .wad dosyaLarı iLe doomsday programı iLe çaLıştırıyorum. Ama oyun 95 ve 98 uyumLu bunun için bir patch faLan yokmu Yardım edin Lütfen. Oyunu açarken şöyLe bir hata aLıyorum. ırq ayarLarı iLe iLgiLimidir nedir anLıyamadım.
Windows 95 uyumLu ProgramLarı winxp de Açamıyorum
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Valla biraz basit olacak ama sağ tıklayıp uyumluluktan 98 veya 95 dene bu kadar şeyden sonra işe yaramayabilir ama bir deneyin genede
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Sıstemıne VırtualBox'u kur bu sanal sısteme de Wın95'i kurmayı bır dene.. Bu şekilde sistemindeki XP'yı silmezsin boylece bır makınada ıkı işletim sistemin olur.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Tamam Sorunu haLLettim windows xp de açmayı başardım. Şimdi Tek sorunum 640 x 480 de oyunun yawaş açıLması Default ayarLar Vesa 2.0 iLe 640 x 480 ztn Fps yi ayarLıyabiLirmiyim Bir patch fLn varmıdır sizce nasıL aratabiLirim bunu 30-40 fps fLn sanırım 640 x 480 de