Windows açılırken bu hatayı verdi
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Başlangıçta bilinmeyen bir program yok. Virüs mü diyorsun? Sisteme taramasında birşey çıkmadı.Silmemelisin bazı uygulamalar çalışmayabilir sıkıntı çıkartabilir
64 bit işl. sisteminde, 32 bit dosyalarının işi ne? Bunları silsem ne olur?
Bende 64 bitlik işletim sistemi kullanıyorum o dosyaya ulaşmaya çalıştım aynen böyle uyarı verdi arkadaşa katılıyorum dosyayı ele geçirmek isteyen bişeyler olabilir.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (90581) ~ 11 Ekim 2011 11:13
o dosyaya ulaşmaya çalıştım aynen böyle uyarı verdiAma ben ulaşmaya çalıştığımda bu uyarıyı almıyorum! Bu da ilginç. Ters olan birşeyler var. Başlangıç programlarında yabancı bir yazılım göremedim. Sistemi Eset Smart Security (lisanslı) taradım, temiz gözüküyor. Nasıl yapmalı? Bir de yeniden başlattım şimdi aynı uyarıyı vermedi. Format mı atsak içim rahat değil. :(
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Evet farklı bir durum :S
Format atmana gerek yok kaspersky rescue diskle bi tarat bence için rahat etmeyecekse....
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
arkadaşlar leptap format atmak istedim tüm bios ayarlarını yaptıktan sonra xp cd 'sini taktım nedense okumadı çok uğraştım , daha sonra dvd-rw sildim tekrar yüklemek için ana kart cd 'sini taktım okudu fakat sorun dahada büyüdü işletim sistemi komle gitti siyah ekran birtek bios ayarlarına girebiliyorum yardım eden olursa sevinirim (fujisu sıemens amılo A1645 leptap) veya 5. katta hemen camın yanındayım atayım da kurtulayımmı bu makınadan.