arkadaşlar elimizde eski bir pc var açılırken gayet güzel görüntü geliyor herhangi bir bip yada uyarı sesi olmuyor fakat tam windows xp açılış yükleme ekranında reset atıp tekrar açılmaya çalısıyor bilgisayara gayet güzel format atılıyor yine tam windows yükleme kısmına gelince reset sorun ne olabilir yapabilirsem bi arkadaşa vericem hayrına gidicek oda internete girecek sadece olursa iyi olur fikir ve yardımlarınızı bekliyorum
windows açılmıyor yardım?
reset virusu olduğunu sanmıyorum ancak denicem neden sanmıyorum çünkü formatı yedi tam windows yükleme ekranına geçicek başa dönüyor ewet farkı yorumları bekliyorum arkadaşlar kurtaralım şu pc yi önerileri pazartesi denicem pcnin yanına gidince
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj
Bizimde başa böle bişey gelmişti, işlemciyi yeni takmıştık ama xp arkadaşın dediği yerde ya donuyordu yada reset atıyordu. makinada yüklü olan sp2 idi, sp3 yükledik sorun düzeldi. :) Mesele sp2 olmasındanmış, nedendir bilmem hala.. eger arkadaşım, yenibi donanım taktınsa ondandır
o donanımı cıkar, sp3 yükle, öyle bi dene.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
zxsel arkadaşımızın dediğini yap olmadı başka bi cd ile dene bence cd den olabilir :):)