Windows failed to start . a recent hardware or software change might be the cause. to fix problem:
1. Insert your windows installation disc and restart your computer
2.choose your language settting and then click next
3.click repair your computer
if you do not have this disc contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
file:/Boot/BCD
Status:0xc0000098
info:the windows boot configuration data file does not contain a valid OS entry
arkadaşlar laptop 4 saat sonra elimden gidicek acil bu sorunu cözmem lazım
format atmayı denedim ama pc acılmıyor bu hatayı gecemiyorum
6 tane boot cd si denedim ama calısmıyor hic biri biosta herşeyi ayarladım başlangıcta cd den calıstır yok
olmuyor deliricem biosu sıfırlayıp tekrar denedim tekrardan başlangıc cd yi ayarladım gene yok
başlangıcta cd calıssa format atıcam ama olmuyor lütfen arkadaşlarım acil yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler
windows boot manager acil yardım
Onarmayi öneriyor neden denemedin ayrica bir program yada donanim cakismasi var diyor.
denedim pardusla ama olmuyor artı şimdi kasaya hiç elektrik gelmiyorrrr :(
bu sefer hiç elektrik gelmiyor kasaya anakart ışığı yanmıyor:((
yokmu yardım edecek bir babayiğit
Isik gelmiyorsa tamriciye getireceksin Psu cazirtlamis muhtemelen ve baska parcalarda gitmis olabilir
Arkadaşlar bu hatayı gördüğünüzde bilgisayarınız çökmüş demektir.Ama bunun bir tek çaresi var bilgisayara format atmak.Format attıktan sonra bilgisayar ilk alındığı hale dönecektir.Bu hatayı görmenin tek nedeni bilgisayardaki system/32 dosyanın silinmesidir.Yani bilgisayardan windows'u silmişsinizdir.Sakın telaşlanmayın bilgisayara format atıldığında eski haline dönecektir.Laptop markası Lenovo G570 olan kişiler için söylüyorum bilgisayar kapalıyken(ama bir güç kaynağının bilgisayara takılı olması gerekir) açma/kapama tuşunun yanında ki 'n' harfine benzeyen tuşa basıyoruz bastıktan sonra ortadaki seçeneğe tıklıyoruz ve start diyoruz ancak hata verdiğinde bir kez hada start deyin ve format işleminiz başlamış olacak şahsen ben bu yöntemi kullanıyorum kolay gelsin:):):)