akşam bilgisayarımı açtıgımda bir sorunla karşılaştım gun boyu böyle bir sorun yoktu açılışta chkdisk kontrol yapıp öyle bilgisayarı açtı açıldıgında c:\$extcend\$objıd dosyasında windows bozuk dosya uyarısı verdi bilgisayarı tekrar kapatıp açtıgımda tekrar chkdsk kontrol yapmaya başladı ve bir türlü bitiremedi bende yeniden başlatıp chkdsk yapmadan bilgisayarı açtım halan uyarı veriyor chkdsk programını çalıştırın bi seferde bilgisayar açıkken chkdsk i çalıştırdım ama düzelmedi bide kis 7 msn,mozilla ve bi programda daha güvenlik duvarı uyarısı verdi (bu programlar güncellenmiş yada virüslenmiş diye ama ben hiçbir güncelleme yapmadım) napmalıyım lütfen yardımcı olun
windows bozuk dosya uyarısı
1. Öncelikle chkdsk sürekli çalışıyorsa
Başlat-Çalıştır => regedit yazın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\Session Manager
Sağ panelde BootExecute verisi üzerinde çift tıklayın.
veri olarak autocheck autochk yazın kayıt defterini kapatın
2.xp cd sini takıp cdm den veya başlat çalştırdan sfc /scannow komutunu vererek biritmesini bekleyin.( denemedim ama yapabiliyorsanız bu komutu güvenli modda verin)
3.Bilgisayarı güvenli modda açıp ad-aware ve kis 7 tam sistem taraması yapın
veri olarak "autocheck autochk" ikisini birlikte mi girecem bide xp cd ile yapacagım işlem bilgisayarımdaki bilgilerimde kayıp yaratmaz demi bide şimdi windowsta çalıştırdıgım her program da exe. bozuk dosya uyarısı veriyo 3. aşamayı ise yaptım bi işe yarmadı