Windows 8.1 de Windows defender bir türlü aktif hale getiremiyorum. Hata kodu 0x80070822 alıyorum Bunu googleden araştırdım düzelltim pc yeniden başlattım bu sefer hata kodu 0x80070426 aldım... Sistem geri yükleme yapınca 0x80070822 oluyor. Ne yaptıysam olmadı. Windows 8.1 Defender açılmıyorsa nasıl açabiliriz?
Windows defender bir türlü aktif edemiyorum
Windows 8.1 yüklü diz üstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Windows 8.1 tanımak için herhangi siteden indirdim hiç bişi yüklemeden etkinleştime yapmadan bu sorunla karşılaştım.. indirdiğim imaj üzerinde oynanmış sanırım. tabi ben bu durumla ilgilenmiyorum. Çünkü bilgisayar da bişiler öğrenmek lazım bir sorunla karşılaştığımızda bunu çözümü nedir bunu öğrenmek lazım....
Windows defenderin çalışma sorunu da bu yüzden kullandığın işletim sistemi orijinal olmadığı için Microsoft önlemler almış. illa ki sıfır bilgisayar almana gerek yok sadece ürün aktivasyon kodu da alıp windowsu etkinleştirebilirsin bu site fiyat olarak gayet makul ve güvenilir ben de Office programı aldım. ayrıca gelen emailde product key dışında windowsu indirebileceğin link de veriyor
Böyle basit bir sorunda çözümden yoksunsak Windows 8.1 tıpkı Vista gibi kullanıcıyıya hitap etmiyor. Bu nedenle window 8.1 için ücret ödemek mantıklı gelmiyor.. Laptop almayıda bir sonraki Windows sistemi çıktığında alırım artık.
Windows 98 başarılı Windows milenyum başarısız Windows Xp başarılı Windows Vista başarısız
Windows 7 başarılı Windows 8, 8.1 başarısız Sonraki iletim sistemi başarılı olur sanırım
Böyle basit bir sorunda çözümden yoksunsak Windows 8.1 tıpkı Vista gibi kullanıcıyıya hitap etmiyor. Bu nedenle window 8.1 için ücret ödemek mantıklı gelmiyor.. Laptop almayıda bir sonraki Windows sistemi çıktığında alırım artık.windows 8 ve 8.1 aynı işletim sistemi değil, arada vista ile 7 kadar fark var ama bunu anlamak için hepsini kullanmış olman gerekiyor tabi.Windows 98 başarılı Windows milenyum başarısız Windows Xp başarılı Windows Vista başarısız
Windows 7 başarılı Windows 8, 8.1 başarısız Sonraki iletim sistemi başarılı olur sanırım