tekrar bişe sorcam ben formatladıktan sora hzlanması için bişeler yaptımda açıldıında makine
aşaıdaki çkıo
[URL=http://imageshack.us][/URL]
ben dediini yapmaya çalştm ama yapamadım... yardımcı olabilrmsnz
tekrar bişe sorcam ben formatladıktan sora hzlanması için bişeler yaptımda açıldıında makine
aşaıdaki çkıo
sag tıkla masaüstüne, görünüm kısmına gelince sag tarafa simgelerin boyutlarıyla iligli secenekler cıkar: büyük-orta boy-klasik...
allahım yuh yaa:D harbi salaklık yaptım bölee azım açık okuorum bide saol çok saol... ya bişe daha sorcam ben formatladıktan sora hzlanması için bişeler yaptımda açıldıında makine
aşaıdaki çkıo
ctrl tuşunu basılı tutarken mouse un tekerleğini aşağı yukarı yaparsan simgeler boyut değiştirir.
simge boyutuna cozum gelmiştir artık, bu soruna gelince. windows defender hizmetlerinde bi sorun var gibi, büyük ihtimal durdurulmuştur. bilgisayar'a sag tıkle ve Yönet de. ordan once "Hizmetler ve Uygulamalar"a sora "Hizmetler"e tıkla, sag tarafta bütün hizmetler listelenir. orda alt sıralarda "Windows Defender" hizmetini bul ve çift tıkla, başlangıç türü'nü "otomatik" yap ve aşağıdaki butonlardan başlat'a tıkla(eger başlat tıklanabilir deilse zaten calışıyor demektir, o zaman onde durdur de sora yeniden başlat'a bas.).
evet be buda olduu çok teşekürlerr:):) ya bu vistayı hızlandırmanın yoları falan vardı sitede sanrım yok artık böle yeni bişeler warmı vistayla ilgili hani işe yarar şeler bakıorum foruma fakat.... çok saol elazglı...
rica ederim ne demek
bu arada vista'da oyle xpdeki gibi püf noktaları pek işe yaramaz, cünkü vista zaten en performanslı çalışcak şekilde düzenlenmiş bi işletim sistemi. ayrıca zaten zaman icinde senin pcyi kullanımını gözetleyip ona gore sistemi daha performanslı hale getirebilmekte, XP gibi şişip hantallaşmıyor, tek istedigi yeterli donanım...
hımm anladımm teşekrler cevap için bakalm nasıl olcak tekrar saol..... :)
firsterhımm anladımm teşekrler cevap için bakalm nasıl olcak tekrar saol..... :)hadi bakalım, sonucu yaz buraya gene
ya aslnda öle vista gerçkten donanm eksiklii olmadında çok ii bence gereksiz ufak şeleri yok edince güzel görünüm ve kulanşlılıı oluo...ben bişe sorcam ya javanın bütün updateleri durmasımı lazım? yani java 2 update 2 war sora bide java 2 update 3 te duruo yani ben her updateninde bi öncekini silsm olmuomu:S
ARKADAŞLAR WİNDOWS UPDATE SORUNUM VAR VİSTADA GÜNCELLEMELERİ DENETLE DİYOR EWET DİYORUM Bİ SÜRE BEKLETİYOR SONRA BAŞA DÖNÜYOR AYNI YAZI İLE BEKLETİYOR HATA KODU YOK
elaziglirica ederim ne demekGerçek ten kısa ve öz....
bu arada vista'da oyle xpdeki gibi püf noktaları pek işe yaramaz, cünkü vista zaten en performanslı çalışcak şekilde düzenlenmiş bi işletim sistemi. ayrıca zaten zaman icinde senin pcyi kullanımını gözetleyip ona gore sistemi daha performanslı hale getirebilmekte, XP gibi şişip hantallaşmıyor, tek istedigi yeterli donanım...