Windows Defender'a ne kadar güvenebilirim özellikleri nelerdir,etkili bir program mı? Yani pc'yi ona emanet edebilirmiyim ?
Windows Defender
idare eder. ama yerine ad-aware anniversary edition ya da spy bot search and destroy daha iyi korur. daha az kasar. ama olmamasından daha iyidir. antivirüs ne kullanıyorsn? internet security ise defender yeterli. ücretsiz kullanacaksan avira kullan.
ben defenderi kullanıyorum çok memnunum tabi artı avira kullanıyorum defender bilgisayarda ufak bi değişikliği hemen haber veriyor ne yüklersen onun yaratacagı sorunu yada değişikliği hemen saatin orda uyarıyor,başlangıç proğramalarını kolaylıklaa idare edebiliyorsun içindeki yazlım gezginiyle bir virüs girerse bilgisayarına defender hemn bilgisayarda nerde bi değişiklik yataratıysa o virüs uyarıyor ve dah çok özellikleri var çok güvenilir bişi ben 2 buçuk senedir kullanıyorum
bende Defender + Avast var.. Şimdiye kadar sorun çıkarmadılar ama yinede emin olamıyorum..
Ben Defender birde Spyware Doctor kullanıyorum. İkisi birbirine yetiyor. Zaten çoğu virüs internetten. Yani bir internet için güvenlik paketi birde Spywarelardan koruyan yazılım yüklesen bile bence eter. Ama en iyi ve tek bir yazılım kurman en ama en iyisi.