windows fiesta xp cd

white boy
05-09-2007, 14:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

arkadaşlar ben windows fiesta xp cd yüklemek istiyorum ama bu cd on yükleme die bişi yok cdrumu baş sıraya alıorım biostan ama nafile ancak cd takıp auto playdan yükleyebiliyorum yani ama bi sorun daha var cd de arkadaşlar cd den format işlerini yapamıyorum yani c yi sil dediğimde bana silinemiyor diyo işte formatı tamamlamak için kurulum dosyaları varmış bu yüzden silinemiomuş yani arkadaşlar 2 sorun var 1- boot sorunu 2-fotmat partitation işlemleri

Mustafa Akın
05-09-2007, 19:04   |  #2  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

iso dosyasını winrar la AÇMADAN , NERO gibi cd yazma programı ile  "KALIBI DİSKE YAZDIR" / "BURN THE IMAGE TO THE DISC" yaparsan boot edilebilir ama winrarla açıp cdye attığında boot edemezsin

white boy
06-09-2007, 10:01   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj
mustafa91
iso dosyasını winrar la AÇMADAN , NERO gibi cd yazma programı ile  "KALIBI DİSKE YAZDIR" / "BURN THE IMAGE TO THE DISC" yaparsan boot edilebilir ama winrarla açıp cdye attığında boot
arkadaşım öncelikle tşk ederim ya ben imajını silmiştim cdye attıktan sonra ama şimdi tekrar neroyla cd yi imaj haline getirirsem  ve dediğini yaparsam olurmu ya neroyla yapmıştım bişiler "başlangıç cd yarat" yapmıştım ama gene olmadı lütfen yardım

berkeley38
09-09-2007, 17:05   |  #4  
Taze Üye
12 mesaj

fiesta cd si boot cd si değilse bios görmez.