Herkese öncelikle iyi forumlar... yeri değil biliyorum ama hala canlı olan tek forum burası o yüzden buradan yazıyorum uzun zaman sonra windows 10 un son olacağı haberinden sonra ve yeni pc aldığım için orj windows almak istiyorum ama kafamda sorular var şimdi bende 120gb SSD ve 1 tb caviar black HDD var ben istiyorum ki windows storeden satın alıp windows iso yu indirdikten sonra yapmak istediğin şu Caviar black i 10GB lık 1 parçaya ayırıp o parçayı format için yapmak istiyorum amacım şu pc yi açıp Boost menüden 10gb lık partı seçip direk formata geçmesini istiyorum pc nin internette gezindim nt6 diye 1 programla yapılıyor ama o normal hdd nin içine gömüyor gibi bişi benim istediğim biraz usb gibi yani nasıl usb yi formata burn yapınca içini kullanamıyoruz ya bende tamamen sadece formata ayrık 1 bölüm yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim beyler.. iyi forumlar
Not : 2. sorumda şudur bu yapmak istedğim şey ile usb 3.0 dan daha hızlı format atabilir miyim ? piyasadaki 30 40 tl lik 3.0 lardan bahsediyorum