Merhaba arkadaşlar.benim sorunum windows güvenlik duvarını açamıyorum.Açılamadı diye uyarı veriyor.Yardım edersiniz sevinirim.
Windows Güvenlik Duvarı
- 1
- 2
Ordan olmuoy.Etkinleştirilemiyor diyor.
Bugun Pc me ekran kartı ve ram taktırmıstım.Onunla bı alakası olabılırmı acaba
Ben vista kullanıyorum daha biraz once tarattım ama hiçbir virus yok
Yazdım fakat komut baslatılamadı dıye yazı cıkıor
Güvenlik yazılımınız nedir? Onun güvenlik duvarı aktif ise Wİndows'unkini kapatmıştır...
güvenlik yazlımım Avira antivirus u kullanıyorum
magicdeahtgüvenlik yazlımım Avira antivirus u kullanıAvira Premium Security Suite mi yoksa Avira Antivir mi?Not: Kayıt defteriyle oynamayın.
Arkadaşım senın dediğin iki şey de benim pc de yok kac kere denedım ikisi de yok
Olmaz tabi ki. Zaten "enablefirewall" değeri olsa bile onu silmek değil değerini "1" yapmak lazımdır büyük ihtimalle. Şunun resmini koyabilir misiniz? Ayrıca virüs kapmış olabilir misiniz acaba? Yeni kurduğunuz program, crack ve benzeri var mı?
Ati Hd 4650 Ekran kartı ve 1Gb ram taktırdım sadece virüs taramasından da geçirdim avira ve windows defender ile ama hiç bir viruse rastlamadı.
Bir de "Malwarebytes" veya "Spybot Search And Destroy" ile tarayın. Ayrıca resmini koyabilir misiniz güvenlik duvarının açılmayan şeklinin...
[URL=http://img195.imageshack.us/i/adsznly.jpg/][/URL]
Orada el ile etkinleştirin diye bir seçenek var... O seçenekten ne oluyoe denediniz ni?
evet oradan da denedim fakat Windows,Windows güvenlik duvarını başlatamıyor diye uyarı geliyor.
Acaba bu sorun başladıktan sonra hiç bilgisayarınızı kapatıp açtınız mı?
magicdeahtevet hemde kacSorunsuz tarihe sistem geri yüklemeyi deneyin.
Acaba format atsam düzelir mi?Ama ekran kartını falan yenı aldım format atınca tekrar yuklemem gerekmez değil mi?
Tamam artık yenı güvenlik yazılımı alacağım.İlgilendiğiniz için teşekkürler.Çok sağolun.
magicdeahtTamam artık yenı güvenlik yazılımı alacağım.İlgilendiğiniz için teşekkürler.Çok sağolun.Satın alabilirsiniz, hatta alırsanız Norton alın. Fakat ben size güvenlik duvarı çalışmadı diye satın alın demedim, aman yanlış anlaşılmasın. O linkte 90 günlük Norton Internet Security 2009 paketi var. İndirip kurun, ücret ödemeyin 90 gün boyunca. Yani size satın alın ya da almayın demiyorum. Normalde güvenlik duvarınızın çalışması lazım, bu bir sorun ama ben daha iyi alternatif olarak önerdim. Bilmem anlatabiliyor muyum?Ekleme: Üstelik satın almadan önce yazılımı mutlaka deneyin ve beğendiğinizi alın. Zaten o yüzden belli bir süre için denetiyorlar yazılımlarını firmalar.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 17 Haziran 2009 14:37
- 1
- 2