arkadaşlar...normal çalışan bilgisayarımı kapatıp daha sonra açtığımdan bu yana Windows Güvenlik Duvarı kapalı. ve bir türlü başlatamıyorum!!!! windowsu onarma yolunu falan denedim, olmadı. bilgisayar yönetimindeki hizmetlerden de açmayı denedim oradan da açmadı. dahası güvenlik duvarının kontrol penceresi hiç açılmıyor.
şimdiden güvenlik duvarının eksikliğini hissetmeye başladım. format atmak istemedim. çünkü kısa bir süre önce formatlamıştım. bilgisi olan varsa lütfen yardımmm...[V][V][V][V]
Windows Güvenlik Duvarını Başlatamıyorum!!!!
korkma birazdan çoğu arkadaş birden fazla spy aracı sunacaktır sana
yok şunu dene, bunu güncelle falan...
neyse ben bildiğimi söyleyim
sp2 yi kaldır 2 kere yeniden başlat, sonra yeniden kur
eğer sistemi kurarken bütünleşik bi şekilde kurulu geldiyse
cd den boot et ve onarmayı seç
bütüneşik cd'den kurduğum için sp2'yi kaldırma durumum yok. onarmayı ise 2 defa denedim. sizce bana format yolu görünmedimi?.. her ne kadar format sevdalısı olmasamda....
Denetim masası\ağ bağlantılarından, bağlantını sağ tıklayıp "onar" ı seçmeyi denedin mi?
zaten onarmanın da bi kere işe yaradığını görsem şaşardım
neyse sana formatın puslu yolları göründü galiba ; )
bende de böle bi sorun olmuştu bir türlü yapamıyordum sonunda anladımki anakartın driverlarını kurarken nvidia kendi güvenlik duvarını kurmuş. bu yüzden sp2 güvenlik duvarı pasif olmuş ve açılmıyor. sendede böle bi problem olabilir.
bak bu olabilir. çünkü nvidia kurduğum günlerde olmuştu bu olay. peki bunu nvidia kaldırma dışında bir yöntemle düzeltme durumun varmı. teşekkür ederim.
ne yazık ki nvidia'yı kaldırmak çare olmadı. ayrıca bağlantımı sağ tıkladığımda onar diye bir seçenek gelmiyor.iyisimi ben hafsonunuda formata başvurayım:...
yaa bu sorun benimde başıma geldi lakin en sonun da tek bir şey yapabildim ...... FORMAT
tabii olarakdan bu sorunun çözümü değildir.ama microsoft camiası neyazıkki herp böyle sorunlarla bizleri baş başa bırakıveriyorrr.Birde sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin....!!!
üzgünüm geri yükleme noktaları problem oluştuktan sonra alınmış. yani çözüm==FORMAT
Ya mutlaka wardır bi cozumu, format elbetteki sorunsuz tek cozum, hemde basit, ama sorunları bu sekilde degilde birazdaha arastırma yaparak halletsek, ?
Ve bence burada herkes karsılastıgı sorunu hallettikten sonra da yazsa, sadece bunlar karısımıza cıkmıyordur sanırım. farklı bi platform olur, renk gelir FORUM a bence. boylece aynı sorunu yasayan birisi cevap beklemektense hazır olan cevabı alır.
Elbetteki tartısılır bi oneri benimkisi..
yaa egoist haklısın ama ......yaa bu microsoft tam ters yaaa...bir sorun çıkıyor adamlara açıyorsun yokkk yokkk,kaç defa başıma geldii.
egoist nick'in kadar egoist değilsin. sana hak veriyorum. zaten format her zaman benim en son başvuracağım şey. ben windowsun canına okumadan kolay kolay formata başvurmam. öyle format delisi değilim. söylediklerin güzel. ben zaten kendim çözüm bulmaya çalıştım. olmadı size danıştım. artık çözüm çıkmıyorsa çözümsüzlükte ısrar etmemek lazım. o zaman format iyi bir çözüm olur. neyse ben hafta sonuna kadar bekleyecem. zaten dersler çok yoğun bu ara formatlada uğraşmak işkence ama ne yapalım haftasonunda zaman ayıracağız. ilgi ve yardımlarınız için hepinize teşekkürler.:::]
aynısı benim başımad gelmişti.oradaki bir arkadaşın dediği gibi nvidia ile ilgili sanırım. çünkü ben format atıp yeniden yüklediğimde bilgisayar ekran kartını otomatik olarak tanıdığından tekrar nvidia sürücüsünü kurmadım. ve şuanda öyle bir sorunum yok.
teşekkür ederim ama sanırım bu farklı bendede nvidia'yı tanıyor. hatta nvidia'yı daha önceleri kurduğum da yoktu böyle şeyler. bu sefer nvidia'yı güncellediğim günlerde olmuştu bu durum. ama nvidia'yı kaldırmama rağmen düzelmedi de. zaten irili ufaklı birkaç problem daha vardı. iyisimi temiz bir windows. hepinize teşekkür ederim.
sağol recep. valla geçen gün çektim formatı. hem başka problemlerde vardı. neyseki şimdilik gerek kalmadı. ama tekrar başıma gelirse önerini hatırlayacağım. bu arada mod olmuşsun hayırlı olsun.
halen format atmadıysan veya sorunu çözmediydes aşağıdaki programı bul ve kur sonrada bana teşekkür edersin. Bu iyiliğimide unutma...
WinsockxpFix
hizmetlerden kapanmış olabilir oradan açabilirsin
programlar-ayarlar- denetim masası- windows gnlk duvarı seeneğini tıklayıp açamadın mı? Olmuyorsa prgramlr-donatılar-sistm arçlar- sistem geri yklmeyi açıp ayları yazan kısımdan en eski yklme noktasını seçerk şansını dene ve yukarıdaki işlemi tekrar yap. İyii şanslar.
programlar-ayarlar- denetim masası- windows gnlk duvarı seeneğini tıklayıp açamadın mı? Olmuyorsa prgramlr-donatılar-sistm arçlar- sistem geri yklmeyi açıp ayların olduğu yerden geriye giderek en eski yklme noktasını seçerk şansını dene ve yukarıdaki işlemi(programlar-ayarlar- denetim masası- windows gnlk duvarı seeneğini ) tekrar yap. İyii şanslar.