windows güvenlik merkezi sorunu?

LaiLa
20-11-2009, 00:04   |  #1  
LaiLa avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

windows xp kullanıyorum ve güvenlik merkezine tıkladığımda "virüsten koruma bulunamadı" diyor eset smart security yüklüydü onu sildim nod32 antivirüs yükledim onuda sildim mcafee yükledim hepsinde aynı sorun hepsini de güncellemiştim bilgisayarı da baştan başlatmıştım yükledikten sonra ama hep aynı, esetlerde tarama da yaptım virüs bulunamadı mcafee tarama yaparken bilg kendiliğinden kapandı açılınca da prog.ı sildim, bilne varmı neden böyle yazıyo güvenlik merkezinde???

morki
20-11-2009, 00:25   |  #2  
morki avatarı
Üye
63 mesaj

öncelikle selam daha önce bende böylebir sorun yaşadım anti malwarebyte yükledim çalıştırdım uzun bir taramadan sonra bulduğu zaralı öğeleri tek tek sildim bunu istersen güvenli modda da yapabilirsin
muhtemelen virüs bulaşmıştır ve güvenlik merkezin zarar görmüştür.

Kruis
20-11-2009, 02:34   |  #3  
Kruis avatarı
Yıllanmış Üye
496 mesaj

öncelikle morkinin dediği şekilde casus yazılım temizleme işlevini yap.Sonrasında da Windows işletim sistemini onar en basitinden cd yi takıp baslat calıstıra sfc /scannow yazıp ufak bir onarım yapman yeterli olabilir.

LaiLa
21-11-2009, 03:07   |  #4  
LaiLa avatarı
OP Taze Üye
13 mesaj

anti malwarebyte yükleyip denicem bakalım onarıma gerek kalmaz inş, sorun devam ederse yazarım sonucu işe yarar umarım teşekkür ederim yardımlar için

LaiLa
29-11-2009, 16:56   |  #5  
LaiLa avatarı
OP Taze Üye
13 mesaj

önce anti malwarebyte denedim tarama yaptı ama sınırlıydı sanırım prog. işlem yapamadım olmadı, eset smart security.i de zaten kaldırmıştım, sonra Spyware Doctor,IObit Security 360,The Cleaner,Trojan Remover gibi bikaç prog birden denedim bulduklarını sildim, temizleme işleminden sora bu prog.ları da kaldırıp eset.i yen iden yükledim reset attım ama güvenlik merkezi yine aynı yine aynı yine... cd.den güvenlik merkezine onarım yapiyim dedim hepten çökerttim bilg.ı... :) teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara ama çözemedim o güvenlik merkezinin "virüsten koruma bulunamadı" hadisesini yada belki hepten bozarak kökünden çözülmüş oldu sorun...