Arkadaşlar ben bu sabaha karşı " Denetim Masası " ndan " Güvenlik Merkezi " ni açmaya çalıştım ama açılmadı, tıklıyorum ama hiç birşey açılmıyor, bunun sebebi ne olabilir ? Bir uygulama yada program kurdukdan sonra " Engellemeyi Kaldır " yada " Engellemeye Devam Et " seçenekleride sorulmuyor, bir oyun yükledim oyunu açmak için tıklıyorum açılmıyor " Windows Görev Yöneticisi " ne baktığım zaman oyunun devrede olduğunu görüyorum ama oyun açılmıyor, yukarıda ki sebeplerden kaynaklanıyor olabilir mi ? Teşekkürler.
Windows Güvenlik Merkezi
aynı şey bendede oluyor bende o açtığım şeyin işlemini sonlandırıyorum tekrar programa tıklıyorum ozaman açılıyor...
Sistem geri yükleme yapın.
Arkadaşlar, Windows Güvenlik Merkezi Hizmeti sürekli kapalı. Aç dediğim zaman EYLEM MERKEZİ tarafından şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. "Windows Güvenlik Merkezi hizmeti başlatılamıyor." Bunun dışında Sistem Geri Yükleme özelliğini kullandım ama hiç bir şekilde bilgisayarı geçmiş bir zamana atamadım. Hatta tam 3 ay önce format attığımda bilgisayarın backupını almıştım onu dahi gerçekleştirmiyor. Windows Defender ı açmaya çalıştığımda ise "Bu program devre dışı" başlığı altında "Zararlı veya istenmeyebilecek yazılımları denetlemek için başka bir program kullanıyorsanız, bu programın durumunu belirlemek için Eylem Merkezi'ni kullanın. Bu programı kullanmak isterseniz, burayı tıklayın." yazısı çıkıyor fakat yazı anında kayboluyor. Yazıyı ancak PrintScreen tuşuna basarak yakalayabildim. Bilgisayarımda virüs olduğunu düşünüyorum. Win 7 kullanıyorum ve bilgisayarımda hiç bir antivirüs programı kullanmıyorum. Ayrıca bilgisayara format atmadan sorunu halletmeliyim. Çünkü proje dönemim Sql Server, Visual Studio hatta win7 içinden diğer diskime kuruduğum ubuntu'yu formattan sonra yeniden yükleyerek zaman kaybı, sinir harbi yaşamak istemiyorum. Yardımlarınızı kesinlikle bekliyorum. Yazımı sabırla okuyan, yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.