Arkadaşlar merhaba,
ben windows xp kullanıyorum bilgisayarımın ekranına sürekli windows doğrulaması diye bir kutucuk geliyor aynı zamanda doğrulama için şu kadar süre kaldı diyede bir uyarı geliyor.Bu ne anlama geliyor bilgisayarım çökebilir mi bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
windows hata raporu
Sahte bir xp yani korsan xp kullanıyorsun. Lisanlı xp alıp durumu düzelt. Ya da googledan illegal yöntemlerle orijinal yapabilirsin xp'ni.
peki internetten yapmam bilgisayardaki verileri kaybetmeme yol açabilir mi?
kendi yaptığım service pack 3 entegreli xp cdsi ile lisans doğrulama olayını resmen tarihe gömmüş durumdayım :):)) burda bir arkdşmn mağzasında her gün bir sürü bilgisayar hep aynı cd ve şifre ile format atılıyor daha 1 tane şikayet gelmemis:) (güncelleniyor hepsi.updateler açık)
sana tavsiyem arkadaşım legalxp kullan. resimli anlatımları var
Bu illegal konuların chip online forumda açılmasını doğru bulmuyorum.
Sadece chip'in adını kötülüyoruz. Mümkünse bu konuları bu forumda tartışmayalım
arkadaşım sp3lü sc de göncellemeyi tarıhe gömme gibi bi olay yoktur olamazda senin elindeki cd yi hazırlayan kişi nlite gibi bir programla image hazırlarken kırmıştır onu şahsen ben kullanıyorum öyle bişey yok olamazda zaten adamların ekmek kapısı nu hiç olur mu böyle şey düşünülemez bile...
filiz.imArkadaşlar merhaba,
ben windows xp kullanıyorum bilgisayarımın ekranına sürekli windows doğrulaması diye bir kutucuk geliyor aynı zamanda doğrulama için şu kadar süre kaldı diyede bir uyarı geliyor.Bu ne anlama geliyor bilgisayarım çökebilir mi bana yardımcı olabilirseniz sevinirimRazorbackkendi yaptığım service pack 3 entegreli xp cdsi ile lisans doğrulama olayını resmen tarihe gömmüş durumdayım :):)) burda bir arkdşmn mağzasında her gün bir sürü bilgisayar hep aynı cd ve şifre ile format atılıyor daha 1 tane şikayet gelmemis:) (güncelleniyor hepsi.updateler açık)
okuruz he. işine bak sen. burda lisans falan paylaşmadık yada crack vermedik.!
bu arada cdyi kendim yaptım diyorum. isteyen beni gelsin yakalasın. kullanıyorum diyorum genuineyi direk atlıyor diyorum ayrıca nlite demişsin arkadaşım nlite kullanmadım işim olmaz ama kusura bakma işte neleri kullandığımı da chip forumlarında anlatacak değiliz herhalde
Crack veremezsiniz zaten de, illegal XP yöntemlerini birbirinize anlatıyorsunuz. Kimse size illegal xp kullanmayın demiyor, kullanın fakat bunu bir halt etmişsiniz gibi anlatmayın. Zaten XP'yi crackleyen de siz değilsiniz.
OsgnCrack veremezsiniz zaten de, illegal XP yöntemlerini birbirinize anlatıyorsunuz. Kimse size illegal xp kullanmayın demiyor, kullanın fakat bunu bir halt etmişsiniz gibi anlatmayın. Zaten XP'yi crackleyen de siz değilsiniz.![]()
Razorback arkadaşım zaten senin için bir tartışma konusu çoktan açtım burda tartışmanın lüzümu yok!!!