bilgisayarımda görevyönetiçisinde windows hizmetleri için anabilgisayar işlemi diye 13 tane işlem var bunlar virüs olabilirmi ?avast home kullanıyorum sizce nasil bi antivirüs programı
windows hizmetleri için anabilgisayar işlemi nedir
Programı Win 7 veya Vista kullanıyorsan sağ tıklayıp "Yünetici Olarak Çalıştır" a tıklayarak çalıştır. Program açıldıktan sonra sağ altta "Virüs Kontrol Yap" a tıkla. Altta çıkacak yazı kırmızı ise bir kaç program ile daha tarama yapmanı öneririm.
Crack lı Anti-Virüs ü kullanmasanda olur. Güvenilir bir crack bulman imkansız gibi. Hepsinde virüs var ve anti-virüs ün çalışmasını engelliyorlar. Benim tavsiyem Norton, Bitdefender ve Kaspersky ın deneme sürümlerini kullanman. Ek olarak Spybot, GMER, Zemana AntiLogger gibi araçları da elinin altında bulundurman.
250 tl 300 tl bilgisayarından olacagina pamuk elini cebine atip 50 tl ver 1 yıllık antivirüs al lisansli olarak 75 tlye 3 tane antivirüs alirsin birini sen kullanirsin 2 sini 50 tlye satarsin :)
250 tl 300 tl bilgisayarından olacagina pamuk elini cebine atip 50 tl ver 1 yıllık antivirüs al lisansli olarak 75 tlye 3 tane antivirüs alirsin birini sen kullanirsin 2 sini 50 tlye satarsin :)Arkadaş haklı. Deneme sürümleri bana yetiyor ancak uğraşmak istemiyorsan bu öneriyi uygulayabilirsin.
böylece aldigin antivirüs programi bedavaya geliyor normalda 2 tane antivirüs alana 1 tane bedavaya veriyorlar ikisini satarsan sen bedavasini kullanirsin vermiş oldugun parayida geri alirsin :)) ben öyle yaptım işte bedavadan lisansli antivirüs sahip oldum