Windows İnstaller Güncelleme !

CapanQGLU
30-06-2009, 13:21   |  #1  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,511 mesaj

Arkadaşlar ne zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaşamıyordum, artık tak dedi ve paylaşmak zorunda kaldım. Arkadaşlar Windows İnstalleri internetten güncelliyorum güncellenmiyor. Pc'nin güncelleme geldiğinde güncelle diyorum, güncellenmiyor ne yapmam gerek ?

İlgi gösteren herkese Teşekkür Ederim.

JasonWalker
30-06-2009, 16:00   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
90 mesaj

Hangi versiyona yükselttiğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.

Banned
30-06-2009, 16:28   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

http://rapidshare.com/files/149302903/All_Update_.bat.html

dosyayı indirip,önergelere onay vererek çalıştırın. İşle m bitince sistemi yeniden başlatın ve google den windows update diye aratıp microsoft update sitesine girin. Orada sisteminize windows updatenin yüklenmesi gerektiği yazacak, yükleyin ve güncellemeleri denetleyin. Sorunsuz yükleneceklerdir. Yazılım sorunlu windows updateyi sistemden kaldırarak hata veren güncellemelerin sorunsuzca yüklenmesini sağlamaktadır.

CapanQGLU
30-06-2009, 20:05   |  #4  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,511 mesaj

Windoxs XP Service 2'yi iki ay önce yaptım mı ? yapmadım mı ? bilmiyorum. Service 3 olması lazım çünkü 1 saat güncelleme yaptı güncellemenin üzerinde Service 3 Pack vs. yazıyordu.

CapanQGLU
30-06-2009, 20:06   |  #5  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,511 mesaj
Alıntı: khramn  
http://rapidshare.com/files/149302903/All_Update_.bat.html

dosyayı indirip,önergelere onay vererek çalıştırın. İşle m bitince sistemi yeniden başlatın ve google den windows update diye aratıp microsoft update sitesine girin. Orada sisteminize windows updatenin yüklenmesi gerektiği yazacak, yükleyin ve güncellemeleri denetleyin. Sorunsuz yükleneceklerdir. Yazılım sorunlu windows updateyi sistemden kaldırarak hata veren güncellemelerin sorunsuzca yüklenmesini sağlamaktadır.

Verdiğiniz linkten indirdim dediğiniz gibi çalıştırıyorum. Aga bu senin dediğin Windows İnstalleri mi düzeltecek yoksa güncelleme sorunlarımı mı ?

Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 30 Haziran 2009 20:11
CapanQGLU
30-06-2009, 20:12   |  #6  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,511 mesaj

Microsoft Update sitesine girdim bu çıktı;

Sitemizden güncelleştirme almayla ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.                       

Bu siteyi kullanmak için Microsoft Internet Explorer 5 veya sonraki sürümünü çalıştırıyor olmanız gerekiyor.               

Tarayıcının en son sürümüne yükseltmek için, Internet Explorer Yüklemeleri web sitesine gidin.               

Farklı bir web tarayıcısı kullanmayı tercih ediyorsanız, güncelleştirmeleri Microsoft Yükleme Merkezi'ndenalabilirsiniz veya Otomatik Güncelleştirmeler'i kullanarak en sonyüksek öncelikli güncelleştirmelerle veya güvenlikgüncelleştirmeleriyle güncel kalabilirsiniz. OtomatikGüncelleştirmeler'i açmak için:

1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
  2. Denetim Masası'nın Klasik veya Kategori görünümlerinden hangisini kullandığınıza bağlı olarak aşağıdakilerden birini yapın:
    • Sistem'i tıklatın ve sonra Otomatik Güncelleştirmeler sekmesini tıklatın.
    • Performans ve Bakım'ı tıklatın, Sistem'i tıklatın ve sonra Otomatik Güncelleştirmeler sekmesini tıklatın.

3. İstediğiniz seçeneği tıklatın. Otomatik Güncelleştirmeler'in kapalı olmadığından emin olun.

CapanQGLU
30-06-2009, 20:14   |  #7  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,511 mesaj

Windows İnstaller'i nasıl güncellerim peki çünkü bunu acil güncellemem lazım Pc'ye birşey yükleyemiyorum.

Banned
30-06-2009, 21:31   |  #8  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=tr

linke tıklayıp windows updatenin sisteminize yüklenmesini sağlayın sonrasında başlat tüm programlardan microsoft updateyi veya windows updateyi çalıştırın.

CapanQGLU
05-07-2009, 01:46   |  #9  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,511 mesaj

Teşekkürler.