kurumumun bana verdiği laptopta windows xp vardı. Ben de d: ye windows7 yüklemiştim ve buradan çalışıyordum xp de admin olarak giremediğimden hiçbir şey yapmama izin yoktu. Şimdi ise başka işletim sistemi kurulamaması için cd'den çalışmayı engellemişler ve biostan dan boot seçeneklerini kapatmışlar. İnsana kendi pc'sinde eziyet ediyolar. Xp ye ve Explorer 6 ya mahkum etmek istiyolar. Bunu ekarte etmenin bi yolu var mı bu pc ye nasıl işletim sistemi yüklenebilir? teşekkür ederim.
windows kurmama izin yok!
Biosdan iptal edilen sey biosdan acilir demi ?
şifre vardır büyük ihtimalle
Quick Boot tuşu hangisiyse öğrenin o zaman dvd'den de format atabilirsiniz
PC işlerine elim yatkın bir yolu varsa yapabilirim fakat yolları iyi kapatmışlar ayrıca açılırken f2 ye basılınca boot seçenekleri geliyodu onu da engellemişler galiba bu quick boot dediğiniz buydu...Aklınıza gelen başka bişey varsa bekliyorum. Aslında benim aklıma gelen şu aynı laptobun windows 7 imajı var elimde laptobun harddiskini söküp başka bilgisayarda harddiskin d'sine bunu kopyalamak ve tekrar laptoba takmak bu şekilde laptop windows 7 yi gürür mü görmez mi bi de çok meşakatli bide laptobun garantisi de gider.
yok kardeş vaz geçtim deneme dizüsüt pc lerde dediğim olay engellenmiş.masaüstü olanlarda oluyordu...
tek çare passwordu öğrencen :(,yada arıcan servisi anlatcan olayı böyle böyle diye onlar halletcek bir şekilde.diğer forumlar hiç bir şekilde başka çıkış yolu yok diyorlar :(
Canımız saolsun napalım. teşekkür ederim yine de ben zaten kendi laptobuma yaptırmadım bu son uygulamayı bazı arkadaşlar yaptırdı. Ne yapalım internete girmeyeveririz zamanım olsa uğraşırım bunlarla da neyse artık vazgeçmeyi de bilmek lazım...
xp nin admin şifresini kırmanın en etkili yolu nedir? biliyor musunuz ama cd siz