windows kurulum sırası

flytorpedo2
22-07-2007, 03:56   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
367 mesaj

Yarın windowsu tekrar kuracağım temizlik olsun diye.

Yüklerken önce windows updatelerini yapıp ondan sonra tüm sürücüleri yüklüyorum bunda bir sorun yok di mi? Hep öyle yapıyorum da bildiğiniz sıra var mı diye sordum.

Ayrıca bazı dosyalar silinmemeye başladı hayır kullanıldığı için değil "sabitdisk okunamıyor" gibi mesaj geliyor. bu neden olabilir? format atarken sorun yaratmaz umarım.
Yanıtlarsanız memnun olurum...

Son Düzenleme: flytorpedo2 ~ 22 Temmuz 2007 03:58
blackhawkmilan31
22-07-2007, 04:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj
flytorpedo2
Ayrıca bazı dosyalar silinmemeye başladı hayır kullanıldığı için değil "sabitdisk okunamıyor" gibi mesaj geliyor. bu neden olabilir?
Sabit diskini taradın mı hiç ?Emin değil Belki bazı bölümlerin onarılması gerekebilir.Bilgisayarım-(Onarılacak bölüm)sağ klik-Özellikler-Araçlar-Şimdi denetle' ye gelip 2. seçeneği onaylayıp tamama basıyoruz.Ayrıca format atarken pek bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.

osa_bh
22-07-2007, 12:24   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
335 mesaj
blackhawkmilan31
flytorpedo2
Ayrıca bazı dosyalar silinmemeye başladı hayır kullanıldığı için değil "sabitdisk okunamıyor" gibi mesaj geliyor. bu neden olabilir?
Sabit diskini taradın mı hiç ?Emin değil Belki bazı bölümlerin onarılması gerekebilir.Bilgisayarım-(Onarılacak bölüm)sağ klik-Özellikler-Araçlar-Şimdi denetle' ye gelip 2. seçeneği onaylayıp tamama basıyoruz.Ayrıca format atarken pek bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Katılıyorum.AlkışAlkışAlkış