Bilgisayara windows kurarken 2-3 adım ilerledikten sonra bilgisayarınızdaki bütün disketleri çıkartın diye uyarı geliyo.
kurulumu iptal ediyor.
bi türü çözemedim
Ne yapabilirim?
Disket sürücüyü bile iptal ettim olmadı
Windows kurulumu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım yanlış anlamadıysam sen acemisin..O uyarıyı verdikten sonra reset atıyor kendine ve açılıyor başlıyor sen hiç bir şeye dokunmuyorsun (açılırken o dokun diyor ama) 30 dk sonra hazır Xp..Tabi şifre giricen ..
Arkadaşım usb2,0 varsa ve xp pro sp1 kurmak istiyorsan hata veriyor ilk önce biosdan usbyi kapat daha sonra kur daha sonra biosu eski haline getir
kardeş bende usb 2.0 var xp pro sp1 yükledim sorunsuz
kardeş bu sorun hepsinde oalcak diye bir sorun yok
Ayrıca sp2 prescottlada uyumsuz, ancak ben patchini yapmadan çok rahat yükledim sp2 yi
Ancak 3-4 kişiyede yardım etmiştim, nasıl sp2 ile prescottu çalıştıracaklarını.
Arkadaşım bu anakarttan anakarta değişebileb birşey bende usb açıkken kesinlikle sp1 yüklemiyor işlemci: P4 2,8 800Fsb 1Mb Ön bellekli ankaratım Asus P4P800 Se modeli ve bu sorunu veriyor çözümüde biostan kapatmak xp sp1 yükleyim daha sonra geri açmak sorunsuz çalışıyor.
O uyarıyı verdikten sonra reset atıyor ve kendisi windows'u kurmaya başlıyacak dostum
alıntı:
Gönderen : samet_sarO uyarıyı verdikten sonra reset atıyor ve kendisi windows'u kurmaya başlıyacak dostum
aynen öyle.zamanında aynı sorunu ben de yaşamıştım
kardeşim sen hiç bir şeye dokun ma o sadece bir uyarı veriyor çünkü eğer disket sürücüsünde disket varsa bilgisayar yeniden başlarken disketle başlatmaya çalışabilir sen orda hiç bir şeye dokunma ve birde xp cdsini taktığında ön yükleme için bir tuşa basın diye bir şey çıkar sen nilkinde bas diğerlerinde dokunma bekle o kurmaya devam eder eğer yine basarsan kurulum başa alınır