Windows Live Messenger 2009 Tr Release Candidate

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
HİPNOZUM
22-12-2008, 17:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj

Çoklu oturum,sınırsız titreşim,reklamsız....Güle Güle kullanın......

Download: http://rapidshare.com/files/1752 ... e_Messenger_9TR.rar

NOT: Bu çalışma katılımsızdır vede üye oldugum bi siteden (( hakanakt )) arkadaşımın rızasıyla alınmıştır vede hiç bir sorun yoktur ..Saygılarımla

Son Düzenleme: HİPNOZUM ~ 22 Aralık 2008 23:59
Hiper£l£v£nKids
22-12-2008, 18:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj

Bu tam final mi yoksa Essantial mi?

Hiper£l£v£nKids
22-12-2008, 18:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,310 mesaj
HİPNOZUM
Final Sürümü
Arkadaşlar buna inanıpta yüklemeyin tahminimce virüslü bu link.Windows Live'in resmi sitesinde 9.0 hala Beta'sı veriliyor.İnanıpta yüklemeyin.

Ruti
22-12-2008, 18:51   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

şuan indiriyorum inşaallah memnun kalırım.
paylaşımınız içinde teşekkur ederim.

kalamarr
22-12-2008, 20:57   |  #5  
Yıllanmış Üye
561 mesaj
enes39
Arkadaşlar buna inanıpta yüklemeyin tahminimce virüslü bu link.Windows Live'in resmi sitesinde 9.0 hala Beta'sı veriliyor.İnanıpta yüklemeyin.
hiç üşenmedim tarattım:

böyle sonuç çıktı.

bazı antivirüslerin bu programı virüs olarak saymasının nedenini bu programa çeşitli özellikler eklemiş olan kişi aşağıda şöyle açıklamış:

hakanakt
çamur atmakta üzerinize yok sevgili forum üyeleri.Final sürüm olmamasını kabul ediyorum çünkü bende ilk çıktığını bir forumun anasayfasında gördüm ve hemen 127mblık paketin içerisinden messenger 9 için gerekli kısımları çıkartıp katılımsız program paylaşımı yaptığım sitede yayınladım.Gelelim pimpirikli arkadaşımızın virüslüdür diyip ortalığı karıştırma çabasına.gönülden söyleyebilirim ki ne bir virüs ne bir trojan içermektedir.apatch denilen msn reklam kaldırma çoklu oturum sınırsız titreşim gibi işlevleri olan bir patch programı ile kırılmış dosyaları pakete entegre ettim olur ya hani bu arkadaşın tarattırdığı sistem bunları virüs sanmış olabilir ama onada ihtimal vermiyorum.netice de cmdow.exe dosyasına bile virüs diyen antivirüs programlarından sonra buna şaşırmamak lazım.msn adresim destek@xpista.com ortalığı bulandırmanıza hiç gerek yok arkadaşım.bu arada yayınlayan arkadaş bizzat siteye gelip bana pm atıp izin istedi bu iddaadan sonra mahcup oldugunu falan anlattı.böyle saçmalıklar yapmayın.ayrıca 22.03 itibariyle bu dosyayı indiren sayısı 383.hepinize kolay gelsin....
Son Düzenleme: kalamarr ~ 23 Aralık 2008 02:29
Kal-El
22-12-2008, 21:01   |  #6  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Saf mısınız arkadaşım? Essential-Release Candidate sürümü çıkalı daha bir hafta oldu, ne ara final sürümü çıkardınız da millete kekliyorsunuz? MSN 2009 Final sürüm çıkış tarihi Şubat 2009 olarak planlanmaktadır. MSN'in resmi sitesi dışından hiçbir sürümü de indirmenizi tavsiye etmem.

hakanakt
22-12-2008, 22:04   |  #7  
Taze Üye
4 mesaj

çamur atmakta üzerinize yok sevgili forum üyeleri.Final sürüm olmamasını kabul ediyorum çünkü bende ilk çıktığını bir forumun anasayfasında gördüm ve hemen 127mblık paketin içerisinden messenger 9 için gerekli kısımları çıkartıp katılımsız program paylaşımı yaptığım sitede yayınladım.Gelelim pimpirikli arkadaşımızın virüslüdür diyip ortalığı karıştırma çabasına.gönülden söyleyebilirim ki ne bir virüs ne bir trojan içermektedir.apatch denilen msn reklam kaldırma çoklu oturum sınırsız titreşim gibi işlevleri olan bir patch programı ile kırılmış dosyaları pakete entegre ettim olur ya hani bu arkadaşın tarattırdığı sistem bunları virüs sanmış olabilir ama onada ihtimal vermiyorum.netice de cmdow.exe dosyasına bile virüs diyen antivirüs programlarından sonra buna şaşırmamak lazım.msn adresim destek@xpista.com ortalığı bulandırmanıza hiç gerek yok arkadaşım.bu arada yayınlayan arkadaş bizzat siteye gelip bana pm atıp izin istedi bu iddaadan sonra mahcup oldugunu falan anlattı.böyle saçmalıklar yapmayın.ayrıca 22.03 itibariyle bu dosyayı indiren sayısı 383.hepinize kolay gelsin....

HİPNOZUM
22-12-2008, 23:19   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
870 mesaj
hakanakt
Öncelikle tekrar teşekkür ediyorum sana hakanakt kardeşim yaptıgın bu (haklılığını kanıtlamak  adına) yorumundan  dolayı umarım herkese kapak olmuştur ...Ama seninle birlikte tek bi noktada haksızız sürümün final sürümü olmaması bundan dolayı özür diliyorum herkesten ama bu arkadaşlarımıza kötü bi program yaptığı anlamına da gelmez.Bence harkulade üzerinde baya bi uğraşılmış bi program emegine sağlık bunu demek az bile kalır (( HERKESEDE GÖNÜL RAHATLILIĞIYLA İNDİRMESİNİ DİLERİM BUNDAN SONRA )) arkadaşların üslubuna dikkat edmeyip yaptığı yorumları kınıyorum ayıp bence hiç yakışmadı onlara

Kal-El
22-12-2008, 23:21   |  #9  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Microsoft'un ve MSN'in resmi siteleri dururken insanlar neden senin "kırdığın" birebir aynı sürümü kullansınlar ki? Yamaysa yama, orijinal dosyanın üzerine kurulur yama. Yamayı yüklemeye kattığında ne faydası oldu? Katılımsız falan deniliyor da zaten resmi siteden indirirken sana yüklemek istediğin kısımları seçme olanağı veriyor. İsteyen tek Messenger'ı yükler.

Virüs testlerinde sakıncalı çıktıysa dosya kusura bakma şüphe ederim ben senin iyi niyetinden. Normal yamanın yüklenmesinde virüs uyarısı vermiyorsa, sen de sadece onu yüklemeye kattım diyorsan sende de sorun çıkmamalı, değil mi?

Resmi siteleri dururken, internette her gördüğü linkten yazılım indirenlere de şaşıyorum zaten. Sonra da "Vay anam şifrem çalındı, yok efendim virüs yedim".

HİPNOZUM
22-12-2008, 23:25   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
870 mesaj
Kal-El
Microsoft'un ve MSN'in resmi siteleri dururken insanlar neden senin "kırdığın" birebir aynı sürümü kullansınlar ki? Yamaysa yama, orijinal dosyanın üzerine kurulur yama. Yamayı yüklemeye kattığında ne faydası oldu? Katılımsız falan deniliyor da zaten resmi siteden indirirken sana yüklemek istediğin kısımları seçme olanağı veriyor. İsteyen tek Messenger'ı yükler.

Virüs testlerinde sakıncalı çıktıysa dosya kusura bakma şüphe ederim ben senin iyi niyetinden. Normal yamanın yüklenmesinde virüs uyarısı vermiyorsa, sen de sadece onu yüklemeye kattım diyorsan sende de sorun çıkmamalı, değil mi?

Resmi siteleri dururken, internette her gördüğü linkten yazılım indirenlere de şaşıyorum zaten. Sonra da "Vay anam şifrem çalındı, yok efendim virüs yedim".

Bu kendi yorumundur saygı duyarım dier yazdıgın gibi karalayıcı üslubunu aşan yorum yapmadıgın sürece ...Bir ricada bulundum sana tekrar hatırlatıyorum üstde yazdığın hakaret vari yorumu silip özür dilemen burada ...

Kal-El
22-12-2008, 23:42   |  #11  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Yanlış anlaşılma olmasın. Hakaret göremiyorum ben orada senin adına. Bu verilen dosyayı Tam sürüm niyetine olsun veya olmasın, indiren saftır benim gözümde. MSN ki gelmiş geçmiş en yaygın mesajlaşma sistemidir, bunu kullanarak milleti kandırmak çok yaygın. Karalama yapmıyorum. Millet Final Sürüm diyilerek kandırılmaya çalışılıyor. Ben bundan bahsettim. Zaten siz de kabul ettiniz hatanızı. Ha yok benim yaptığımı sizi baltalamak olarak görüyorsanız, ben de sizin yaptığınızı Microsoft'u baltalamak olarak görüyorum ki bu benim yaptığımdan çok daha kötü. İyi niyetinize bir şey diyemem, benim yaptığım kullanıcıları uyarmak ve bu tamamen kabul edilebilir bir şey bu forumda.

hakanakt
22-12-2008, 23:44   |  #12  
Taze Üye
4 mesaj
Kal-El

konuyla ilgili bilginizin olmadığı belli.katılımsız programların amacı modifiye edilmiş işletim sistemlerine sessizce kurulum yaptırmaktır.kısacası full otomatik kurulan xp cdsi dvdsi diye örnek verebiliriz.unattended diye geçer.ayrıca şunu belirtmek isterim ki ben 2007 sonlarında nod32 3.0 paketleyip dağıtan birisiyim bunun yanında kaspersky,spywaredoctor,avira vs vs virüs trojan koyma gibi art niyeti olan birisi olsam bu güvenlik paketlerini millete dağıtmazdım.google a "nod32 hakanakt"yazarsan belki ozaman art niyetiniz ortadan kalkar.dediğim gibi asıl amaç burda unattended yada wpi programlarına entegre edilebilen programlar dağıtmak ne benim bu konu başlığımla alakam var ne de sizin unattended çalışmalarla...Umarım saygı sınırlarını aşacak tabirler kullanmamışımdır.sadece gerekli açıklamaları yazmak için bulundum.trojan virüs yayacak art niyetli insanlar bu şekilde gelipte deşifre olmazlar zaten gönlünüz rahat olsun...

hakanakt
22-12-2008, 23:49   |  #13  
Taze Üye
4 mesaj
Kal-El
Yanlış anlaşılma olmasın. Hakaret göremiyorum ben orada senin adına. Bu verilen dosyayı Tam sürüm niyetine olsun veya olmasın, indiren saftır benim gözümde. MSN ki gelmiş geçmiş en yaygın mesajlaşma sistemidir, bunu kullanarak milleti kandırmak çok yaygın. Karalama yapmıyorum. Millet Final Sürüm diyilerek kandırılmaya çalışılıyor. Ben bundan bahsettim. Zaten siz de kabul ettiniz hatanızı. Ha yok benim yaptığımı sizi baltalamak olarak görüyorsanız, ben de sizin yaptığınızı Microsoft'u baltalamak olarak görüyorum ki bu benim yaptığımdan çok daha kötü. İyi niyetinize bir şey diyemem, benim yaptığım kullanıcıları uyarmak ve bu tamamen kabul edilebilir bir şey bu forumda.
Final sürüm konusunda hakkınız var bilgi yetersizliği oldu.konuyu açan arkadaşın editleme şansı varsa final yerine "Release Candidate" değiştirmesini rica ediyorum

HİPNOZUM
23-12-2008, 00:01   |  #14  
OP Yıllanmış Üye
870 mesaj

Uyarını dikkate alıp başlıktaki final yazısını (Release Candidate)değiştirdim...

Son Düzenleme: HİPNOZUM ~ 23 Aralık 2008 03:31
HİPNOZUM
23-12-2008, 03:30   |  #15  
OP Yıllanmış Üye
870 mesaj
kalamarr
hiç üşenmedim tarattım:

böyle sonuç çıktı.

bazı antivirüslerin bu programı virüs olarak saymasının nedenini bu programa çeşitli özellikler eklemiş olan kişi aşağıda şöyle açıklamış:

Düzeltme yaptığına sevindim sonucta hiç bir şekilde virüs içermemektedir kimsenin kafasında hiç bir şüphe bırakmamak adına ( HERKES GÜVENLE PROGRAMI İNDİRİP YÜKLEYEBİLİR SİSTEMİNE ) ......Saygılar